Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru a râs când a auzit declaraţiile date de Iulian Cristea: ”Păi şi ce faci acum?”

EXCLUSIV | Basarab Panduru a râs când a auzit declaraţiile date de Iulian Cristea: ”Păi şi ce faci acum?”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a râs când a auzit declaraţiile date de Iulian Cristea după FCSB - Sepsi 1-1, după ce fundaşul în vârstă de 26 de ani s-a plâns că terenul a fost prea îngust şi le-a dat astfel posibilitatea să închidă mai uşor spaţiile.

FCSB şi Sepsi au terminat la egalitate, 1-1, în ultima etapă din acest an. Meciul a fost intens, dar Iulian Cristea a declarat la final că adversarii au fost avantajaţi de terenul îngust. Basarab Panduru a râs când au auzit aceste declaraţii.

Panduru a râs când a auzit declaraţiile lui Iulian Cristea

Basarab Panduru n-a fost de acord felul în care Iulian Cristea a explicat rezultatul de egalitate, ba chiar a râs când au auzit declaraţiile fundaşului FCSB-ului: 

”Dacă toată lumea face terenul aşa îngust, ce faci, nu mai câştigi niciun meci? E terenul foarte îngust, nu mai baţi pe nimeni. Nu mai putem să jucăm dacă e terenul foarte îngust. Face toată lumea terenul îngust şi toată lumea o să aibă o problemă”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Meciul FCSB - Sepsi, care ar fi trebuit să se joace pe National Arena, a fost mutat în centrul de pregătire de la Mogoşoaia. Aceasta deoarece Arena Naţională are probleme cu structura acoperişului şi există risc de prăbuşire. 

Declaraţiile care l-au făcut pe Basarab Panduru să râdă

La finalul unui meci încrâncenat, nemulţumit de rezultatul de egalitate, Iulian Cristea a dat vina şi pe teren. Fundaşul FCSB-ului spune că el şi colegii săi au fost dezavantajaţi de faptul că au jucat pe un teren ale cărui dimensiuni sunt sub cele de pe National Arena. 

Acest lucru i-a împedicat să-şi deschidă adversarul, spune Iulian Cristea. Afirmaţiile l-au făcut pe Basarab Panduru să râdă. 

”A fost un meci de luptă, ne pare rău că nu am putut să jucăm pe Naţional Arena, terenul, unde zic eu că ne avantaja un teren mai lung, mai lat, unde ne place să deschidem adversarii. Aici a fost un teren mai îngust, unde cei de la Sepsi s-au închis foarte bine şi a fost un meci de luptă şi asta i-a favorizat pe ei”, a explicat Iulian Cristea. 

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare