Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, concluzie clară după Germania U21 - România U21: "Am jucat să nu pierdem, am vrut să ne califice Ungaria!"

EXCLUSIV | Basarab Panduru, concluzie clară după Germania U21 - România U21: "Am jucat să nu pierdem, am vrut să ne califice Ungaria!"

Echipa națională

Comentarii

România U21 a făcut egal cu Germania U21, 0-0, în ultimul meci din grupele Campionatului European, şi a ratat calificarea în fazele finale, iar Basarab Panduru a analizat partida la cald la Telekom Sport şi a recunoscut că i s-a părut că n-am vrut să pierdem meciul şi am aşteptat să ne califice Ungaria. Expertul TV s-a legat de alcătuirea primului "11".

Basarab Panduru, prima reacţie după Germania U21 - România U21 0-0: "Noi n-am vrut să pierdem meciul. Voiam să ne califice Ungaria!"

Tricolorii mici au reuşit doar un egal în meciul decisiv de calificare în sferturile EURO 2021 U21, 0-0 cu Germania, şi nu au obţinut biletele pentru fazele finale ale Campionatului European. În direct la Telekom Sport, Basarab Panduru a spus că România a avut frică de nemţi şi a jucat la rezultat, să nu piardă meciul, aşteptând un rezultat favorabil de calificare din meciul Olanda - Ungaria 6-1.

"Am avut senzaţia că nu vrem să pierdem meciul ăsta. Nu ne ajută rezultatul de egalitate. Îmi pare rău de primele două meciuri, în care am arătat fotbal. Am impresia că ne-a fost frică de Germania, deşi n-am văzut de mult timp aşa jucători rudimentari.

Nu ştiu dacă meritam, poate trebuia să pierdem. Din minutul 5 n-am mai avut nicio ocazie, ei au avut penalty. Am obţinut ce ne-am propus, ne-am dus cu trei mijlocaşi închizători pentru că am vrut să nu pierdem. Asta am vrut de la început, să nu pierdem!

Noi voiam ca Olanda să facă egal cu Ungaria? Asta am vrut noi? Nu ştiu ce am aşteptat noi, dar faptul că noi jucăm cel mai important meci cu trei închizători mă face să cred că n-am vrut să pierdem. Cei mai buni trei jucători au fost rezervă", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Naţionala de tineret a României a întâlnit-o marţi seara pe Germania, în ultimul meci al grupei de la Campionatul European U21. Partida s-a încheiat 0-0, în urma a 90 de minute în care Vlad a fost cel mai remarcat jucător român. ”Tricolorii” au avut câteva ocazii, dar au fost dominaţi de nemţi şi au ratat calificarea pe golaveraj după ce Olanda a demolat-o pe Ungaria cu scorul de 6-1.

Clasamentul final al grupei:

  1. Olanda 5p (golaveraj 5)
  2. Germania 5p (golaveraj 3)
  3. România 5p (golaveraj 1)
  4. Ungaria 0p (golaveraj -9)

Afla mai multe despre: romania u21basarab pandurucampionatul european 

viewscnt
Articole similare