Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Basarab Panduru, concluzie clară după meciurile CFR-ului: ”Nu ai cum să câştigi contra lor!” Explicaţia expertului Telekom Sport

EXCLUSIV Basarab Panduru, concluzie clară după meciurile CFR-ului: ”Nu ai cum să câştigi contra lor!” Explicaţia expertului Telekom Sport

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci al primei etape a play-off-ului Ligii I. La Minutul 91, Basarab Panduru a vorbit despre prestaţia echipei lui Dan Petrescu.

La Minutul 91, Basarab Panduru a vorbit despre prestaţia celor două formaţii, dar a tras şi o concluzie clară despre meciurile campioanei României:

”Mi s-a părut cu CFR parcă s-a mulţumit cu rezultatul de 1-0 şi a încercat să joace la trecerea timpului. În momentul în care a băgat jucătorii de atac şi a accelerat, după minutul 70, parcă vedeai că CFR e în stare să marcheze şi să câştige meciul” a explicat Panduru, la finalul meciului cu Astra Giurgiu.

”(n.r Alibec) A avut ca de obicei momente bune şi momente în care Astra joacă în zece. Este o mare problemă a tuturor echipelor când joacă cu CFR. Mi se pare că de fiecare dată CFR joacă în zece jucători de câmp, celelalte echipe joacă în 7-8 şi nu ai cum să câştigi” a concluzionat expertul Telekom Sport.

CFR Cluj este lider la finalul primei etape din playoff. Campioana României are acum 29 de puncte, cu 3 mai multe decât U Craiova, (locul 2) şi cu 6 puncte mai multe decât FCSB. Golul încasat de la Alibec din lovitură de la 11 metri este abia al treilea din actuala stagiune primit în Gruia.

Afla mai multe despre: pandurucfr cluj 

viewscnt
Articole similare