Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru despre viitorul antrenor al FCSB: ”Mi-e greu să cred!”

EXCLUSIV | Basarab Panduru despre viitorul antrenor al FCSB: ”Mi-e greu să cred!”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost învinsă, duminică, la Piteşti, cu scorul de 2-1, de echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a Ligii I.

Pentru bucureşteni este al patrulea eşec consecutiv în primul eşalon, după rezultatele de 0-2 cu FC Botoşani, 1-2 cu Astra şi 1-3 cu FC Voluntari. Golurile au fost marcate de Florin Tănase ’52 (penalty) pentru FCSB şi Frăsinescu ’40 şi Loshaj ’73 pentru Poli Iaşi.

La finalul meciului, în direct la Telekom Sport, Basarab Panduru i-a explicat lui Dan Udrea cum vede situaţia de pe banca tehnică a echipei vicecampioane: ”Mi-e greu să cred că poţi să pui acum un antrenor. Nici nu ştiu dacă e normal. Bine, la ce se întâmplă nici nu mai contează. S-ar putea să pună până la urmă” a spus Panduru.

Înainte de meci, Narcis Răducan, noul director sportiv al clubului FCSB a declarat că Vergil Andronache poate rămâne pe banca roş-albaştrilor şi pentru meciul cu Vitoria Guimaraes: ”Suntem alături de el şi, atât timp cât lucrurile funcţionează, nu se pune problema înlocuirii”.

Andronache a fost însă învins de Teja, iar zilele sale pe banca FCSB-ului par numărate din acest moment.
 

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsb 

viewscnt
Articole similare