Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru dezvăluie situaţia cu care se confruntă Victor Piţurcă la Craiova: ”Este pentru prima dată în situaţia asta”

EXCLUSIV | Basarab Panduru dezvăluie situaţia cu care se confruntă Victor Piţurcă la Craiova: ”Este pentru prima dată în situaţia asta”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru spune că Victor Piţurcă este incomodat la Craiova de faptul că trebuie să ceară conducerii jucători, spre deosebire de celelalte cluburi la care a mai lucrat, unde a avut mână liberă.

Venirea lui Victor Piţurcă la Craiova a fost întâmpinată cu mult entuziasm, care s-a consumat însă odată cu trecerea etapelor. Echipa are fluctuaţii de formă şi eşecul cu 2-0 în faţa FCSB-ului a îndepărtat-o la şapte puncte de liderul CFR Cluj. Basarab Panduru spune că Victor Piţurcă are la dispoziţie un lot slab şi are neapărată nevoie de transferuri. Însă trebuie să ceară acordul conducerii:

”Piţurcă este pus pentru prima dată în situaţia asta, să discute cu cineva despre jucători, dacă mai vine cineva sau dacă pleacă cineva. El, pe unde a fost, decidea singur. Era un fel de manager general. Trebuie să ceri jucători, pentru că şi în seara asta, marea problemă a Craiovei a fost atuni când jucătorii aveau mingea la picior. Este incredibil. Adică lucruri foarte simple, pe alea nu le-au gestionat foarte bine”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare