Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, întrebare pertinentă după CFR - FC Argeş 5-0: "E normal să se întâmple asta? N-a fost mai bun!". Regula U21, pusă într-o nouă lumină la Minutul 91

EXCLUSIV | Basarab Panduru, întrebare pertinentă după CFR - FC Argeş 5-0: "E normal să se întâmple asta? N-a fost mai bun!". Regula U21, pusă într-o nouă lumină la Minutul 91

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Basarab Panduru (50 de ani) a venit cu un alt unghi din care să fie privită regula U21, care impune două jucători sub 21 de ani în teren la startul fiecărui meci din Liga 1. "Pandi" a spus că nu i s-a părut că Mihai Gîdea, în timpul cât a stat pe teren, a fost mai bun decât Adrian Păun, cel pe care l-a ţinut pe bancă în startul partidei de pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

FRF a impus cluburilor de Liga 1 o regulă U21 updatată pentru noul sezon, în care doi jucători sub vârstă trebuie să fie pe teren la starul fiecărui meci. Această regulă a dus de multe ori la momente când fotbalişti tineri au fost schimbaţi după câteva minute sau chiar secunde de la începutul unui meci.

A fost şi cazul meciului CFR Cluj - FC Argeş 5-0, în care Mihai Gîdea, un tânăr din academia CFR-ului, a intrat titular în locul lui Adrian Păun şi a rezistat pe teren 12 minute. În acest context, la Minutul 91, Basarab Panduru a pus o întrebare pertinentă în ceea ce priveşte regula U21. "E normal să joace în locul lui Păun? Deci, vreo 10 minute CFR a jucat în 10, cu un jucător care nu era mai bun, ca să fiu mai corect, decât Păun. Putea să marcheze Argeşul să marcheze. Dar cazul ăsta n-a fost corect, să-l ţii pe Păun pe bancă!", a spus Basarab Panduru, în direct la emisiunea Minutul 91, la Telekom Sport.

Adrian Păun a fost în teren de către Edi Iordănescu în minutul 13, în locul lui Mihai Gîdea.
 

Afla mai multe despre: basarab panduruliga 1cfr clujregula u21 

viewscnt
Articole similare