Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru laudă ultimul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB: ”Cred că este un jucător bun”

EXCLUSIV | Basarab Panduru laudă ultimul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB: ”Cred că este un jucător bun”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru laudă ultimul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB, cel al lui Risto Radunovic. Panduru spune că echipa avea nevoie să-şi acopere postul de fundaş stânga.

Ultimul transfer făcut de Gigi Becali la FCSB este Risto Radunovic, un fundaş stânga de 28 de ani, care vine de la Astra. Basarab Panduru spune că este o mutare inspirată făcută de FCSB. 

Panduru laudă ultimul transfer făcut de FCSB: ”S-au întărit”

Toni Petrea are la dispoziţie mai multe soluţii pentru postul de fundaş stânga, însă pare că niciunul dintre aceşti jucători nu au dat randamentul pe care antrenorul FCSB-ului îl aştepta. 

Drept urmare, Gigi Becali a decis să-l transfere pe Risto Radunovic, jucător în naţionala Muntenegrului. În schimbul său, Astra va primi 400.000 de euro. Basarab Panduru este de părere că Radunovic este un transfer foarte bun făcut de Gigi Becali:

”FCSB-ul s-a întărit, cel puţin pe partea stângă, unde avea o grămadă de jucători acolo. Părea la un moment dat că Soiledis este jucătorul potrivit, părea, în momentul în care a venit, că Panţîru este jucătorul ăla care se potriveşte fotbalului, ăsta de atac, urcă în atac. Intră Florinel Coman, el intră acolo şi face superioritate, uite deodată te trezeşti că joacă Ovidiu Popescu fundaş stânga, dar vine Radunovici, care cred că este un jucător bun”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

În vârstă de 28 de ani, Risto Radunovic este unul dintre cei mai constanţi fundaşi stânga din Liga 1. S-a transferat la Astra în vara lui 2017, după ce mai jucase la Podgorica şi Borac Cacak. Din toamna lui 2018, Risto Radunovic este şi component al naţionalei Muntenegrului. 

 

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare