Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru le-a făcut praf pe Dinamo şi Poli Iaşi: "N-au învăţat nimic! Nu vezi nimic care să te facă să crezi că va fi mai bine"

EXCLUSIV | Basarab Panduru le-a făcut praf pe Dinamo şi Poli Iaşi: "N-au învăţat nimic! Nu vezi nimic care să te facă să crezi că va fi mai bine"

Dinamo București

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Basarab Panduru (50 de ani) le-a făcut praf pe Dinamo şi Poli Iaşi după meciul încheiat cu victoria trupei din Copou, 1-0.

Panduru a spus că Dinamo şi Poli Iaşi n-au învăţat nimic din experienţa de la anul trecut, când s-au confruntat cu aceleaşi probleme din lupta de la retrogradare. Expertul Telekom Sport e de părere că, pentru cele două echipe, nu se vede luminia de capătul tunelului nici după această pauză pricinuită de meciurile echipei naţionale a României.

Fostul atacant a avut discurs extrem de dur, dar corect, în legătură cu Dinamo şi Poli Iaşi, în studioul emisiunii Sport Center, la finalul partidei încheiate 1-0, în Copou: "Nimic nu este întâmplător. Iaşiul şi Dinamo, anul trecut, erau în aceeaşi situaţie. N-au învăţat nimic. S-au salvat cum s-au salvat, dar erau la retrogradare şi anul trecut. N-au învăţat nimic de anul trecut, au ajuns în aceeaşi situaţie. Şi una, şi alta. Ai avut timp cu grămada să înţelegi ceva. Aceleaşi lucruri, acelaşi fotbal slab. E o situaţie complicată, nu vezi nimic care să te facă să crezi că se poate întâmplat ceva bun mâine", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Anul trecut, Dinamo şi Poli Iaşi au fost beneificarele schimbării de sistem din Liga 1, când s-a trecut de la sistemul competiţional cu 14 echipe la cel cu 16. Atunci, "câinii" au scăpat de la retrogradarea directă, iar Iaşiul s-a salvat şi ea. Din păcate pentru cele două cluburi, în actuala stagiune sunt din nou în lupta pentru supravieţuire.

În prezent, Dinamo ocupă locul 14 în clasamentul Ligii 1, de baraj, cu 27 de puncte, iar Poli Iaşi e ultima clasată, cu 19 puncte.

Poli Iaşi - Dinamo 1-0, în Liga 1

Poli Iaşi a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Djuranovic, în minutul 62.

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, R. Popa, Baxevanos, Buşu – De Iriondo, Passaglia – Platini (Acosta ’81), Vanzo, M. Stan (Calcan ’12) – Djuranovic (Vega ‘90+3. Antrenor: Nicolo Napoli

Dinamo: Eşanu – R. Grigore (Bani ’72), Puljic, Ehmann – Sorescu, P. Anton, V. Achim, A. Radu (Creţu ’66)– Fabbrini – Blejdea (Nepomuceno ’66), Moldoveanu (Stere ’57). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Cartonaşe galbene: Buşu ’85 / Radu ’36, Achim ’68, Fabbrini ’76, Ehmann ’83, Nepomuceno ‘90+2

Afla mai multe despre: pandurupoli iasidinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare