Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru o vede pe FCSB din nou în lupta la titlu după victoria din Bănie: "A intrat din nou în cărţi. Nu s-a pierdut totul!". Aspectul lăudat după succesul cu U Craiova

EXCLUSIV | Basarab Panduru o vede pe FCSB din nou în lupta la titlu după victoria din Bănie: "A intrat din nou în cărţi. Nu s-a pierdut totul!". Aspectul lăudat după succesul cu U Craiova

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru (50 de ani), expertul Telekom Sport, a vorbit la emisiunea Minutul 91 despre partida U Craiova - FCSB 0-2, câştigată de roş-albaştri în Bănie.

Panduru e de părere că scorul final al partidei putea fi unul mult mai mare, după ocaziile uriaşe pe care le-a avut FCSB. Fostul atacant a lăudat jocul echipei din repriza a doua, dar a atras atenţia că şi oltenii puteau marca dacă Andrei Vlad nu avea intervenţii salvatoare la două ocazii mari.

Expertul Telekom Sport susţine că FCSB a intrat din nou cărţi pentru titlu, chiar dacă a pierdut cu CFR Cluj, 0-2 în Gruia. "Scorul trebuia să fie mult mai mare, au fost foarte multe ocazii de gol, dar ocazii mari de tot, singur cu portarul.  E de lăudat pentru că stau foarte bine din punct de vedere fizic, au ajuns de foarte multe ori în faţa porţii, e ceva de discutat că n-ai cum să ajungi de atâtea ori şi să nu marchezi, dar una peste alta cei de la FCSB sunt bucuroşi de jocul în ansamblu după minutul 40. Până în minutul 40 putea să fie 1-0, 2-0, au fost câteva şuturi, două deviate de Vlad peste poartă.  

Nu înseamnă că s-a pierdut totul după meciul cu CFR. Au intrat din nou în cărţi şi jocul din repriza a doua îţi dă speranţe că poţi face ceva"
, a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

U Craiova - FCSB 0-2, în Liga 1

FCSB a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Universitatea Craiova şi a urcat pe primul loc în Liga I.

Golurile au fost marcate de Man, în minutele 39 şi 55.

Dennis Man a deschis scorul în minutul 39, cu un şut la colţul scurt.

Tot Man a majorat scorul în minutul 55 şi a marcat cu stângul, după ce a scăpat din marcajul lui Marius Constantin.

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălaşa, M. Constantin, Bancu - Nistor, Bic (Screciu '78), Cicâldău (Căpăţână '78) - Baiaram (Ivan '30), Mamut, Ofosu (Bărbuţ '70). Antrenor: Corneliu Papură

FCSB: A. Vlad - V. Creţu, I. Cristea, Ov. Popescu, Panţîru (Briceag '46)- Moruţan, G. Simion (Perianu '64), Olaru - D. Man, Fl. Tănase (Buziuc '82), Fl. Coman (O. Popescu '82). Antrenor: Anton Petrea

În clasament, FCSB are 33 de puncte, Universitatea este pe doi, cu 31 de puncte, iar locul trei este ocupat de CFR Cluj, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbu craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare