Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, revenire în forţă. Unde crede că a greşit Mirel Rădoi

EXCLUSIV | Basarab Panduru, revenire în forţă. Unde crede că a greşit Mirel Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a revenit în forţă la Telekom Sport. Fostul mare mijlocaş român a analizat situaţia de la naţională, după Irlanda de Nord - România 1-1, spune că victoria cu Austria ne-a păcălit şi că ar trebui să renunţăm la sistemul 4-3-3.

România a reuşit un nou rezultat nesatisfăcător, 1-1 cu Irlanda de Nord - echipa de pe ultimul loc din grupa Ligii Naţiunilor. Basarab Panduru a analizat jocul şi este de părere că Mirel Rădoi greşeşte în primul rând atunci când ţine să-şi aşeze echipa în 4-3-3. 

Basarab Panduru, despre ”meciul care ne-a păcălit pe toţi”

În mandatul lui Mirel Rădoi, România a reuşit o victorie mare în faţa Austriei, câştigătoarea grupei, pe care a învins-o cu 3-2. A fost momentul în care speranţele fanilor au fost din nou la cote ridicate. Însă Basara Panduru spune că acea victorie ne-a format o falsă impresie despre valoarea echipei naţionale. În plus, este de părere că acel 4-3-3 pe care insistă Mirel Rădoi nu este potrivit pentru naţionala României, care ar trebui să insiste pentru un sistem 4-4-2. 

”Meciul cu Austria cred că ne-a păcălit pe toţi, pentru că după meciul cu Austria am crezut şi, în primul rând cred că antrenorul a crezut, că se bate de la egal la egal cu oricine. Noi nu avem echipă de 4-3-3. Noi nu avem nici măcar rezervele pe care le are Liverpool în primul. Noi cred că trebuie să ne uităm  la echipele care sunt lângă noi, ce joacă şi au rezultate. Ce joacă Suedia de exemplu, ce joacă Danemarca de exemplu. Părerea mea a fost dintotdeauna că noi trebuie să jucăm cu două varfuri. Trebuie să jucăm cu două vârfuri, cred că un 4-4-2 pe noi ne-ar prinde mult mai bine”, a comentat Basarab Panduru pentru Telekom Sport. 

Panduru, despre Mirel Rădoi: ”A fost antrenorul care mi-a dat speranţă”

Fostul mijlocaş al lui Benfica spune că Mirel Rădoi i-a redat speranţa în echipele naţionala după ce a reuşit să ajungă cu România U21 în semifinalele Campionatului European de Tineret 2019. Însă acum se declară dezamăgit de cum arată naţionala mare.

”Dacă te uiţi la ultimele 4 meciuri am arătat foarte rău. Mirel Rădoi a fost antrenorul care mie mi-a dat speranţă, cel puţin la U21 mie mi-a dat speranţă. Am avut încredere în acea naţională că poate să facă lucruri măreţe”, a mai spus Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare