Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, revoltat după Astra - CFR Cluj 1-5: ”Un singur semn de întrebare am”. Ce l-a enervat

EXCLUSIV | Basarab Panduru, revoltat după Astra - CFR Cluj 1-5: ”Un singur semn de întrebare am”. Ce l-a enervat

Superliga

Comentarii

Partida Astra - CFR Cluj, scor 1-5, a născut multe suspiciuni în lumea fotbalului şi Cornel Dinu a afirmat că ”a fost o partidă ieşită din comun”. Însă Barasab Panduru propune alt unghi de vedere şi spune că, de fapt, aceasta este valoarea Astrei. Fostul mijlocaş este revoltat de faptul că există echipe care-şi propun să intre în play-off, dar n-au valoare pentru această fază a campionatului.

Costel Enache n-a folosit echipa de bază cu CFR Cluj, lucru care a născut multe controverse despre un presupus aranjament. Însă Basarab Panduru este de altă părere. Fostul mare mijlocaş român susţine că rezultatul meciului cu CFR Cluj reflectă valoarea Astrei, care a reuşit o singură victorie în play-off. Panduru condamnă cu această ocazie echipele care-şi propun să se califice în play-off, dar că acolo nu reuşesc să facă faţă.

”Mie mi se pare că Astra e foarte slabă, dovadă şi rezultatele pe care le-a obţinut. Nu mă miră acest rezultat, am văzut şi un CFR foarte motivat, rezultatul e corect, exact la ce s-a întâmplat pe teren. Un singur semn de întrebare am, la echipa pe care a băgat-o în teren, dar aici e problema antrenorului, bagă pe cine vrea. Dar Astra e foarte slabă în play-off-ul ăsta şi aviz amatorilor care joacă prin play-out şi vor ei să joace în play-off. Veniţi în play-off să vă faceţi de râs? Nu puteţi să bateţi echipele alea de pe ultimele locuri şi vreţi în play-off? E alt fotbal. Adică tu ai primă şi joci în halul ăsta, înseamnă că atât poţi, eşti foarte slab”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurucfr clujastra 

viewscnt
Articole similare