Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, şocat de evoluţiile FCSB-ului: "Cum naiba se poate nenoroci aşa o echipă în doar trei etape?"

EXCLUSIV | Basarab Panduru, şocat de evoluţiile FCSB-ului: "Cum naiba se poate nenoroci aşa o echipă în doar trei etape?"

FCSB

Comentarii

FCSB a întrerupt seria neagră de rezultate şi, după trei înfrângeri consecutive cu 0-1, echipa lui Toni Petrea a reuşit să se impună cu acelaşi scor în faţa Chindia Târgovişte. În ciuda victoriei, Basarab Panduru este nemulţumit de evoluţia roş-albaştrilor.

"Cum ajunge o echipă la care spuneam că îmi face plăcere să mă uit, care are cel mai frumos fotbal, cum ajunge în 3-4 etape să devină o echipă la care nu mai poţi să te uiţi sub nicio formă, pentru că are cel mai urât fotbal? 

Şi un jucător de care noi vorbeam că şi-ar putea găsi într-un anumit context locul la prima reprezentativă, dar mai mult la U21, este convocat de selecţionerul U19. Cum naiba se poate nenoroci o echipă în 3 etape? Munceşti ani să faci o echipă degeaba. Asta ar trebui să fie exemplu pentru toată lumea, cum să nenoroceşti o echipă în 3-4 meciuri să arate în halul asta? Nu o mai recunosc! 

Înainte, simţeai că vine golul, că vine o fază, simţeai că scoate un penalty, te făcea să stai în faţa televizorului. Acum s-a terminat tot în 3-4 etape. În angrenajul acela, Man era foarte important, era omul care în 8-9 meciuri a dat primul gol, când nu mergea nimic, Man era cel care ieşea în faţă şi marca golul.

S-a rupt ceva acolo. Dar când te uiţi la linia de fund cu Chindia şi la tot ce s-a întâmplat, te întrebi cum se poate într-un timp atât de scurt să nu mai vezi abosult nimic din ce vedeai acum o lună" , a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare