Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru spune că Edi Iordănescu are nevoie de două transferuri urgente la CFR Cluj

EXCLUSIV | Basarab Panduru spune că Edi Iordănescu are nevoie de două transferuri urgente la CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru este de părere că Edi Iordănescu are nevoie la CFR Cluj de două transferuri, care să acopere posturile de mijlocaş la închidere şi de atacant.

Campioana României are un parcurs destul de slab în acest sezon, lucru care a dus la înlocuirea lui Dan Petrescu. În locul său a venit Edi Iordănescu, dar Basarab Panduru susţine că acesta va avea o misiune dificilă.

Panduru este de părere că CFR Cluj are neapărată nevoie de două transferuri. În primul rând, spune Panduru, trebuie să acopere postul de mijlocaş la închidere, care a devenit sensibil după ce Mihai Bordeianu a fost vândut la Al Qadsiah.

Apoi, Basarab Panduru crede că CFR Cluj are nevoie şi de un atacant care să aducă mai multă calitate în ofensiva campioanei României: 

”Cred că CFR are nevoie de un închizător, un jucător gen Bordeianu, care să facă şi pressing, să bage şi piciorul, şi de un vârf de atac. Rondon este un jucător care se bate pentru minge, dar îi lipseşte calitatea aia de CFR Cluj. CFR, dacă vrea să treacă la nivelul la care vrea, trebuie un vârf cu calitate. Şă ştie fotbal, să o bage în poartă, să facă altceva”, a comentat Basarab Panduru pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare