Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, tăios: ”Cum să-l iei la naţională pe unul de la echipa de rezerve? Până în anii trecuţi juca baseball”

EXCLUSIV | Basarab Panduru, tăios: ”Cum să-l iei la naţională pe unul de la echipa de rezerve? Până în anii trecuţi juca baseball”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru nu este de acord cu jucătorul pe care Dan Petrescu l-a propus la echipa naţională.

Adrian Păun a fost în acest sezon unul dintre cei mai buni jucători de la CFR Cluj. Drept urmare, Dan Petrescu este de părere că selecţionerul Cosmin Contra ar trebui să-l cheme la naţională. Nu de aceeaşi părere este şi Basarab Panduru. Fostul mare mijlocaş român susţine că Păun este un jucător bun, însă mai are de tras până să devină unul de naţională.

”Păun, până anii trecuţi, juca baseball, adică atingea mingea de 2-3 ori pe meci. Acum joacă fotbal. Acum joacă fotbal, e periculos, face ce trebuie să facă un jucător care vrea să ajungă la naţională, dar nu sunt de acord că e jucător de echipa naţională. Este jucătorul bun din echipa de rezerve şi nu ai cum să îl iei la echipa naţională. Cum să îl ia la naţională pe unul de la echipa de rezerve?”, s-a întrebat retoric Basarab Panduru.

  • ”Păun joacă foarte bine şi nu vreau să vorbesc prea mult, dar selecţionerul ar trebui să aibă ochi şi pentru Adi Păun. El în campionat a fost mereu cel mai bun jucător, e căpitanul echipei, şi când a intrat în Europa, cum a făcut-o şi la Celtic, ne-a ajutat foarte mult”, Dan Petrescu, despre Adrian Păun.
     

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare