Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, uimit de o decizie luată de Mircea Rednic: ”Din momentul acesta, tu eşti vinovat!”

EXCLUSIV | Basarab Panduru, uimit de o decizie luată de Mircea Rednic: ”Din momentul acesta, tu eşti vinovat!”

Superliga

Comentarii

A trecut o nouă etapă fără victorie pentru Dinamo, 1-1 cu Hermannstadt, în deplasare. Basarab Panduru a comentat cu ironie rezultatul şi a scos în evidenţă şi o greşeală pe care a făcut-o Mircea Rednic.

Dinamo nu reuşeşte să iasă din criză şi sunt şanse mici să prindă play-off-ul. Egalul cu Hermannstadt a complicat şi mai mult situaţia. Basarab Panduru spune însă cu ironie că acest punct a ajutat-o pe Dinamo să nu intre în zona fierbinte a clasamentului. În acelaşi timp, Panduru critică modul în care Mircea Rednic a gestionat problema Sergiu Popovici.

”Dinamo trebuie să se mulţumească cu punctul acesta, mă uit pe clasament, a scăpat puţin de cele două locuri care duc la retrogradare. Locul 12 te duce în baraj, dar şi la baraj, anul acesta o să fie mult diferit decât în anii trecuţi. Mai e mult până atunci, dar atenţie şi la baraj. Nu mă mai aşteptam să joace Popovici. Din momentul acesta, tu eşti vinovat pentru că bagi un jucător pe care l-ai terminat practic”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Popovici a fost criticat dur de Mircea Rednic, în momentul în care acesta a preluat echipa. Ulterior, a fost introdus titular în mai multe meciuri, inclusiv în cel cu Hermannstadt.

Afla mai multe despre: basarab pandurusergiu popovicimircea rednicdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare