Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, uluit de cele 5 schimbări făcute de FCSB la pauză. Cum a reacţionat

EXCLUSIV | Basarab Panduru, uluit de cele 5 schimbări făcute de FCSB la pauză. Cum a reacţionat

FCSB

Comentarii

Aflat în platoul Telekom Sport, Basarab Panduru a oferit o reacţie despre cele 5 schimbări făcute de Toni Petrea la pauza meciului CFR Cluj - FCSB, din Supercupa României.

FCSB a stabilit încă un record în acest sezon. La pauza meciului cu CFR Cluj, din Supercupa României, Toni Petrea a făcut toate cele 5 schimbări, spre surprinderea tuturor. Basarab Panduru a rămas şi el uluit de această decizie luată de Toni Petrea.

Fostul mare mijlocaş al lui Benfica spune că nu-şi poate explica această tactică, mai ales că FCSB risca să joace în inferioritate numerică dacă în repriza secundă se accidenta vreunul dintre jucători.

Basarab Panduru, uluit de cele 5 schimbări făcute de Toni Petrea la pauză

În studioul de după meci, primul subiect discutat au fost cele 5 schimbări făcute de Toni Petrea la pauză. Este un adevărat record stabilit de FCSB. Basarab Panduru spune că o astfel de tactică nu are nicio logică.

Mai ales că Toni Petrea n-ar mai fi avut nicio schimbare la dispoziţie dacă în repriza a doua ar fi apărut probleme cu accidentările. De asemenea, Basarab Panduru a taxat şi dezinteresul pe care conducerea FCSB-ului l-a avut faţă de Supercupa României.

”Nu am înţeles de ce 5 schimbări la pauză. La un moment dat, Panţîru s-a accidentat, puteai să rămâi în inferioritate, ei ştiu mai bine. Vezi? Aici nu te-ai gândit deloc la spectatori, la suporteri, la oamenii care se uită.

Pentru că ei aşteptau un trofeu, cei la FCSB. Dar au zis: ”bă, dacă nu câştig niciun ban, nu mă intereseaz şi e mai important campionatul”. Ceea ce este adevărat. Dar totuşi este un trofeu”, a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Basarab Panduru a comentat şi reacţia pe care Toni Petrea a avut-o când a fost întrebat despre cele 5 schimbări făcute la pauză. Antrenorul FCSB-ului s-a enervat: ”(n.r. că a intrat în istoria fotbalului prin cele 5 schimbări) Da, în istoria modernă şi contemporană a fotbalului. Aşa ne-am gândit, a fost ceva planificat, nu am vrut să riscăm alte accidentări cu jucătorii care au evoluat mai mult decât ceilalţi”, a spus Toni Petrea.

Basarab Panduru spune că Toni Petrea a încercat să aibă un discurs în care să atragă atenţia de la decizia tactică ciudată pe care a luat-o la pauză: ”Ce să mai zici? Încerci şi tu să o dai în altă parte”, a mai spus Panduru.

Afla mai multe despre: basarab panduru 

viewscnt
Articole similare