Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru, variantă bombă pentru înlocuitorul lui Mangia: ”Ar face Craiova campioană”

EXCLUSIV | Basarab Panduru, variantă bombă pentru înlocuitorul lui Mangia: ”Ar face Craiova campioană”

Liga 1

Comentarii

Basarab Panduru este de părere că patronul Craiovei a greşit atunci când a ales să se despartă de Devis Mangia. Totuşi, fostul mare mijlocaş propune un antrenor care ar putea avea rezultate foarte bune în Bănie, Victor Piţurcă.

Basarab Panduru spune că motivul pentru care Craiova n-a avut rezultate în ultima vreme n-a fost antrenorul, ci calitatea lotului. Fostul jucător al lui Benfica este de părere că şefii clubului sunt acum obligaţi să vină cu un antrenor care ia titlul şi îl propune aici pe Victor Piţurcă.

”Când cineva vine acum după Mangia e obligat să ia campionatul. Nu mai poţi să zici locul 4, locul 5. Acum l-ai dat pe Mangia afară, deşi eu trag de două săptămâni un semnal de alarmă, e cea mai mare greşeală, deşi, eu acum văd, nici nu l-am dat afară, nici nu a plecat, nici nu i-am reziliat contractul, nu demisia, e prietenul nostru, poate ne trezim cu el săptămâna viitoare, după un meci. Nu au făcut bine ce au făcut. Au avut un antrenor bun, dar un antrenor care ar face Craiova campioană e Piţurcă. Dar Neagoe merită şansa asta, a muncit ani buni. cu rezultate, pentru a face pasul mai sus”, a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare