Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Basarab Panduru vine cu o altă variantă despre presupusul aranjament de la Astra - FCSB: ”Nu pot să spun că a fost dubios”

EXCLUSIV | Basarab Panduru vine cu o altă variantă despre presupusul aranjament de la Astra - FCSB: ”Nu pot să spun că a fost dubios”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a propus un alt unghi din care să fie analizat meciul dintre Astra şi FCSB, scor 0-2, partidă despre care există zvonuri că ar fi fost aranjată. Fostul mare mijlocaş spune că pur şi simplu fundaşii Astrei sunt foarte slabi.

FCSB a înscris uşor cele două goluri la Giurgiu, pe fondul unui joc foarte slab al Astrei şi unor greşeli grave făcute de fundaşii Florin Bejan şi Erico Da Silva. Sunt motivele pentru care au apărut multe voci care au acuzat că meciul ar fi fost aranjat. Însă Basarab Panduru analizează situaţia din alt punct de vedere.

”(Ţi s-a părut dubios?) Nu pot să spun că mi s-a părut dubios. (De ce nu?) Nu pot să spun că a fost dubios când mă uit la jucătorii ăştia care nu sunt jucători. De ce să am eu pretenţii că pot rezolva nişte faze aşa cum ar trebui să le rezolve? Pe Bejan nu l-am văzut niciodată un mare fundaş. De rudimentar ce e face greşelile alea.

Parcă ar fi Otamendi şi ne trezim că Otamendi face nişte faulturi pe care nu le-a făcut niciodată. Acum îi certăm pe Erico şi pe Bejan de parcă ar fi mari fotbalişti”,
a comentat Basarab Panduru la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsb 

viewscnt
Articole similare