Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bătaie pentru transferul lui Alex Ioniţă: "E o mutare importantă atât pentru el, cât şi pentru CFR Cluj"

EXCLUSIV | Bătaie pentru transferul lui Alex Ioniţă: "E o mutare importantă atât pentru el, cât şi pentru CFR Cluj"

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul clubului CFR Cluj, Marius Bilaşco, a declarat că mijlocaşul Alexandru Ioniţă, împrumutat în prezent la Universitatea Craiova, are şanse să ajungă la Rapid.

"Nici nouă nu ne convine situaţia jucătorului, dar eu cred că în următoarele zile lucrurile se vor clarifica şi în privinţa lui. Nu ne aşteptam să ajungă în poziţia asta , pentru că e un jucător valoros. Acum, ce s-a întâmplat la Craiova, de ce nu a fost luat în pregătire, nici noi nu ştim exact.

Nu aş vrea să spun că nu sunt (n.r. - şanse), dar e o mutare foarte importantă, atât pentru Alex, cât şi pentru CFR Cluj", a declarat Marius Bilaşco, la Telekom Sport.

Gruparea giuleşteană nu este, însă, singura echipă care îl doreşte pe fotbalistul CFR-ului.

"Cred eu că foarte multe echipe din Liga I l-ar vrea pe Alex Ioniţă. Sunt echipe care ar vrea să îl ia, este o decizie importantă pe care şi noi trebuie să o luăm ,pentru că nu te întâlneşti prea des cu o situaţie de genul ăsta. Şi cred că e atât de importantă , încât trebuie gândită foarte bine. El trebuie să joace, asta e clar. Acum , diferenţa dintre Liga I şi Liga II...", a mai spus Bilaşco.

Alexandru Ioniţă, cifre dezamăgitoare la U Craiova

Alexandru Ioniţă, în vârstă de 25 de ani, a reuşit un gol şi un assist în zece meciuri jucate pentru Universitatea Craiova, club care l-a împrumutat în vară de la CFR Cluj.

  • 1 - un milion de euro a plătit CFR Cluj pentru a-l aduce pe Ioniţă de la Astra
  • 450.000 de euro valorează Ioniţă în prezent, conform Transfermarkt.de

Afla mai multe despre: ionita 

viewscnt
Articole similare