Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Becali a explodat. Scandal la FCSB după umilinţa cu Sepsi: ”Gata, să fie clar! Asta fac” Ce păţesc MM şi Dică

EXCLUSIV | Becali a explodat. Scandal la FCSB după umilinţa cu Sepsi: ”Gata, să fie clar! Asta fac” Ce păţesc MM şi Dică

FCSB

Comentarii

FCSB a ajuns la cinci puncte în spatele celor de la CFR Cluj, iar Gigi Becali se teme că ar putea să piardă, pentru a patra oară la rând, campionatul. Ardelenii nu joacă strălucit, dar câştigă pe bandă rulantă, în timp ce jocul echipei lui Dică scârţâie din toate încheieturile.

Imediat după înfrângerea cu Sepsi, Gigi Becali şi-a distrus fotbaliştii, dar a şi luat două decizii extrem de importante, după cum a aflat Telekom Sport. Dică primeşte în continuare credit, dar patronul îl aşteaptă la cotitură. Un nou pas greşit cu Viitorul îl va face pe Nick să rămână fără post.

Edi Iordănescu şi Mihai Teja sunt variantele la care Becali va apela în cazul în care va decide să renunţe la Dică. Iordănescu Jr. este fără contract, în timp ce Teja e sub contract cu Gaz Metan, formaţie cu care e foarte aproape să se califice în Playoff.

Apoi, Becali le-a transmis apropiaţilor că în iarnă toate transferurile vor fi făcute de el, fără excepţie! ”Să fie clar de acum încolo. M-am lămurit. Nu mai cred nimic şi nu mai luăm niciun jucător pe care eu să nu-l ştiu foarte bine. I-am lăsat să facă aşa cum vor şi nu jucăm nimic”, s-ar fi plâns Becali. Patronul nu s-a ferit să-i critice public pe MM şi Dică pentru transferul lui Golofca şi le reproşează şi readucerea lui Rusescu în această vară.

Reacţiile lui Becali din ultima perioadă au fost analizate de Basarab Panduru şi Cornel Dinu. Ambii sunt de părere că patronul îi forţează mâna lui Dică pentru a-l face să demisioneze.

Pe Dică l-a făcut în toate felurile. Asta e părerea mea. Când îi spune treaba asta, te respect, dar dă-ţi demisia, pentru că nu vreau să te dau afară. O să fiu forţat până la urmă, dacă rezultate nu sunt şi dacă văd că pierd contactul cu CFR Cluj”, a fost reacţia lui Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Eu l-aş ţine pe Becali doar în biserică. Nu i-aş da voie să iasă. E un om care vrea să facă, e de apreciat, e negustor, dar în fotbal nu trebuie să fii doar negustor. Are nişte merite incontestabile, a făcut şi lucruri bune, dar ţine-l în biserică, nu îl pune să vorbească”, a spus şi Cornel Dinu.

Afla mai multe despre: becalidicatransferurifcsb,  

viewscnt
Articole similare