Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Becali a transferat gratis un jucător important de la Craiova. Oltenii n-au cerut bani în schimbul lui: ”Nici măcar asta n-au fost în stare”

EXCLUSIV | Becali a transferat gratis un jucător important de la Craiova. Oltenii n-au cerut bani în schimbul lui: ”Nici măcar asta n-au fost în stare”

Superliga

Comentarii

Giovanni Becali a dezvăluit că Gigi Becali a transferat gratis un jucător de la Universitatea Craiova, deşi patronul FCSB ar fi fost dispus să plătească o compensaţie pentru cele 3 luni de contract pe care le mai avea cu echipa din Bănie.

Gigi Becali l-a transferat gratis pe Octavian Popescu de la Universitatea Craiova, deşi jucătorul mai avea încă aproximativ 3 luni din contractul de împrumut. Giovanni Becali a dezvăluit că Gigi Becali era dispus să plătească pentru a-l lăsat pe Octavian Popescu să plece mai devreme, însă cei de la Craiova n-au fost interesaţi de bani şi l-au lăsat să plece gratis.

Cum l-a transferat Gigi Becali gratis pe Octavian Popescu de la Universitatea Craiova

Înainte să se transfere la FCSB, în vara lui 2020, Octavian Popescu a jucat sub formă de împrumut la Universitatea Craiova. Clubul de care aparţinea era Regal Bucureşti, deţinut de omul de afaceri Claudiu Florică. La capătul împrumutului, Craiova avea opţiune pentru un transfer definitiv, în valoare de 90.000 de euro.

Cluburile erau înţeles, însă Octavian Popescu a refuzat să semneze, după ce Craiova n-a fost de acord să-i plătească lunar un salariu de 500 de euro. Până la urmă, Gigi Becali a profitat de toată această situaţie, s-a înţeles cu Regal Bucureşti şi l-a transferat pe Octavian Popescu la FCSB.

Interesant este că Universitatea Craiova putea primi totuşi bani de la FCSB pentru Octavian Popescu. Oltenii ar fi putut să solicite o sumă compensatorie pentru faptul că l-au lăsat pe tânărul jucător să plece cu aproximativ 3 luni înainte de expirarea contractului de împrumut. Însă cei de la Craiova n-au fost interesaţi şi l-au lăsat să se transfere gratis la FCSB, spune Giovanni Becali:

”L-am chemat pe Gigi şi i-am zis: ”uite un jucător, cutare...” A zis: ”adu-l încoace, că îi dau 1000 euro pe lună”. A venit, a semnat cu 2-3 luni înainte. Dacă Craiova voia şi nişte bani ca să-l lase cu 2-3 luni să vină la FCSB, să se integreze la bază, probabil FCSB îi plătea Craiovei 20.000-50.000 euro. Nici măcar asta n-au fost în stare.

La care Gigi s-a pus de acord cu Regalul, a semnat, i-a dat 90.000, i-a lăsat şi 10% din viitor, după primele apariţii îl cheamă pe domnul Florică şi Gigi îi dă 100.000 euro pt cei 10%, a acceptat, a luat 190.000 euro şi acum e în totalitate aparţinut de FCSB.

Când el va ajunge acolo unde cred eu că va ajunge, atunci vor fi mai supăraţi (n.r. cei de la Craiova), dar le-a mai trecut cu Mihăilă, poate vine Cicâldău”, a declarat Giovanni Becali la Telekom Sport.

În vârstă de 18 ani, Octavian Popescu este considerat o mare speranţă a fotbalului românesc. În ciuda vârstei, este deja un jucător important la FCSB, unde a impresionat prin calităţile sale. Octavian Popescu a adunat până acum 24 de prezenţe pentru FCSB, timp în care a reuşit un gol şi 6 assist-uri. În prezent, pe transfermarkt.com este cotat la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare