Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Becali, aproape de o lovitură de proporţii! Fotbalistul de la FCSB comparat cu marele Del Piero

EXCLUSIV | Becali, aproape de o lovitură de proporţii! Fotbalistul de la FCSB comparat cu marele Del Piero galerie foto

FCSB

Comentarii

Unul dintre remarcaţii de la FCSB după derby-ul cu Dinamo poate fi adevăratul "diamant" al lui Gigi Becali şi jucătorul pe care gruparea "roş-albastră" îl poate vinde pe o sumă record pentru fotbalul românesc.

Florinel Coman (21 de ani) este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB din acest sezon şi astfel îşi continuă prestaţiile excelente de la Campionatul European U21. El a marcat şi în derby-ul cu Dinamo şi a ajuns la al treilea gol în derby-ul României. Jocurile lui bune au fost răsplătite şi de Cosmin Contra, care l-a convocat în premieră la prima reprezentativă. 

De forma lui Coman a fost impresionat şi expertul Telekom Sport Cornel Dinu: "Se vede o creştere în siguranţa posesiei şi în pătrundere. Şi siguranţă pe fenta aia pe care o face, că pleacă în stânga, pleacă în dreapta şi mai dă şi cu interiorul, ca Del Piero. Deci e în creştere. Jos pălăria!", a spus "procurorul" în cadrul emisiunii Minutul 91. 

  • 6 goluri şi 3 assist-uri are Coman în acest sezon 
  • 3,5 milioane de euro este cota fotbalistului 

BECALI, OFERTĂ REFUZATĂ PENTRU FLORINEL COMAN

Gigi Becali chiar a recunoscut recent că a avut o ofertă destul de mare, raportată la fotbalul românesc, pentru Florinel Coman, însă finanţatorul de la FCSB încă nu cedează tentaţiei şi speră să obţină o sumă record pentru Liga 1 pentru "Mbappe" de România. 

"Am avut ofertă de opt milioane de euro pentru Coman. Chiar săptămâna trecută, dar nu l-am dat. Păi, Coman se aseamănă cu Neymar. Opt milioane am avut ofertă pentru el" , a spus Gigi Becali în luna septembrie. 

"AM DEVENIT UN FOTBALIST MATUR"

Chiar şi Florinel Coman a recunoscut că este un fotbalist şi un om schimbat: "Lucrurile merg foarte bine, am devenit fotbalist matur, altădată cădeam la fiecare atingere de balon, acum mă simt mai puternic fizic şi mental. Este un punct, încerc la fiecare meci să dau totul. A fost un gol norocos, am intrat cu încredere iar galeria ne-a împins de la spate în momentele grele. A fost un meci pe care toată lumea îl aştepta, un meci incendiar aici nu mai contează locul din clasament nu conteaza câte meciuri fără victorie ai", a declarat fotbalistul. 

Afla mai multe despre: florinel comancornel dinuminutul 91 

viewscnt
Articole similare