Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Becali dă lovitura! Jucătorul din Anglia ţintit de FCSB: "Nu are nicio limită, joacă titlular la orice echipă din România!"

EXCLUSIV | Becali dă lovitura! Jucătorul din Anglia ţintit de FCSB: "Nu are nicio limită, joacă titlular la orice echipă din România!"galerie foto

Superliga

Comentarii

Gigi Becali pare să se fi împăcat deja cu ideea pierderii titlului în Liga 1, dar e decis să reconstruiască echipa pentru a forţa calificarea în grupele unei competiţii europene şi să formeze un grup capabil să câştige din nou campionatul, după o pauză de cinci ani.

Una din primele ţinte pentru perioada de mercato din vară este internaţionalul român de tineret Alexandru Paşcanu, fundaş central legitimat în Anglia, la Leicester, unde însă nu a primit încă şansa de a debuta la prima echipă.

Paşcanu la FCSB. Varianta agreată de jucător, dar şi de Becali: împrumut cu opţiune de cumpărare
În vârstă de 20 de ani, Paşcanu e pregătit să reprezinte România la Europeanul U21 din această vară şi are drept obiectiv declarat pentru sezonul următor să ajungă la o echipă unde să poată juca meci de meci la seniori.



Din acest punct de vedere FCSB reprezintă o opţiune importantă pentru Paşcanu, în condiţiile în care în Liga 1 va fi extinsă regula U21, iar toate echipele vor fi obligate să folosească minim doi jucători eligibili pentru naţionala de tineret.

Antrenorul lui Paşcanu de la naţionala de tineret, Mirel Rădoi, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre tânărul fundaş, dar şi despre şansa acestuia de a ajunge la FCSB.

"Paşcanu joacă titular fără probleme la orice echipă din România", e convingerea lui Rădoi, care vorbeşte la superlativ despre Paşcanu. Rădoi crede că fundaşul e încă prea crud pentru a juca în Premier League, motiv pentru care îi recomandă varianta unui împrumut pentru sezonul viitor, fie că va fi vorba de o echipă din Championship (liga a doua a Angliei) sau din alt campionat.

Varianta împrumutului e una şi pe placul lui Gigi Becali, în condiţiile în care nu ar risca un nou caz Stoian sau Florentin Matei, însă în mod cert patronul FCSB şi-ar dori să treacă în contract şi o clauză de cumpărare, la finalul sezonului. Becali ar avea astfel şansa să se convingă de calităţile lui Paşcanu şi să investească în fundaş abia la finalul sezonului.

"Nu ştiu dacă în acest moment poate face pasul direct către Premier League. Cred că dacă i s-ar da şansa să evolueze măcar un an în Championship ar fi mult mai bine pentru el.

Îl văd pe Paşcanu în primul an când eu am venit la Steaua, adică fiecare antrenament pentru el e ca şi cum ar fi un meci oficial, nu are nicio limită, este foarte bine structurat.

În momentul în care începe ziua, el ştie foarte bine, îşi structurează foarte bine timpul că ştie când este antrenament, când trebuie să se odihnească, e un tip foarte meticulos şi îmi place asta.  Eu cred că orice echipă l-ar avea ar fi un câştig.

Nu ştiu ce îşi doreşte FCSB sau orice altă echipă românească. Când încerci să aduci un jucător, nu trebuie să îl aduci doar după evoluţiile pe care le are la televizor. Pentru că noi vedem, mai ales fundaşii, doar în momentul când au mingea, noi nu vedem când atacanţii au mingea ce fac fundaşii.

Trebuie să vezi profilul jucătorului, de ce ai nevoie, ce tip de jucător, dacă ai nevoie de un fundaş care să îţi câştige duelurile, dacp ai nevoie de un fundaş care să îţi construiască, care să îţi câştige duelurile aeriene.

Cred că în momentul de faţă ar juca titular la orice echipă din România
", a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pascanutransferradoi 

viewscnt
Articole similare