Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Becali i-a distrus cariera. Un apropiat a dezvăluit momentele teribile prin care trece Stoian la FCSB: "Avea alte aşteptări"

EXCLUSIV | Becali i-a distrus cariera. Un apropiat a dezvăluit momentele teribile prin care trece Stoian la FCSB: "Avea alte aşteptări"

FCSB

Comentarii

O nouă etapă, un nou meci în care Stoian n-a prins minute pentru FCSB. Venit în iarnă la vicecampioana României, mijlocaşul a evoluat în doar două partide oficiale în Liga I.

Adrian Stoian a jucat încă din primul meci oficial disputat de FCSB în acest an. Însă, imediat după remiza de la Dunărea Călăraşi, mijlocaşul a intrat în dizgraţia patronului, iar din februarie a mai jucat doar 49 de minute în egalul obţinut de echipa lui Teja pe terenul celor de la FC Voluntari.

Dacă la ultimele partide n-a mai prins nici măcar lotul, la derby-ul cu CFR Cluj, Adrian Stoian a fost pe banca de rezerve. Bun prieten cu mijlocaşul, fostul fundaş al roş-albaştrilor, Ionuţ Rada, a explicat momentele dificile prin care trece Stoian.

  • După lunile în care a prins doar 100 de minute pentru FCSB, cota lui Stoian a scăzut la 1 milion de euro, conform transfermarkt.com

"Chiar ne ştim foarte bine şi pot spune că este un jucător foarte bun. E clar că aici a întâmpinat o problemă de adaptare, trebuie să îţi doreşti mai mult, să arăţi mai mult. Trebuie să laşi criticile în urmă, pentru că la o echipă precum FCSB este o presiune în plus, este presiunea patronului. Trebuie să te obişnuieşti cu lucrul ăsta şi trebuie să arăţi de ce ai fost cumpărat.

Îmi pare rău pentru el, pentru că ştiu că în Italia a jucat foarte bine şi mă aşteptam ca şi aici să dea randament. Probabil şi el avea alte aşteptări, probabil că aştepta să i se dea încredere, aştepta să primească mai multe meciuri, apoi să se tragă o concluzie. E clar că nu s-a întâmplat acest lucru şi vom vedea ce se va întâmpla din vară. Oricum, unde va merge, va demonstra, pentru că valoare are" , a declarat Ionuţ Rada pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: stoianfcsbsteauaromania 

viewscnt
Articole similare