Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Becali i-a "interzis" plecarea lui Gnohere. "Bizonul" a dat din casă: "Am avut multe oferte. De fiecare dată când am vrut să plec..."

EXCLUSIV | Becali i-a "interzis" plecarea lui Gnohere. "Bizonul" a dat din casă: "Am avut multe oferte. De fiecare dată când am vrut să plec..."

FCSB

Comentarii

Într-o intervenţie exclusivă la Telekom Sport, Harlem Gnohere (32 de ani) a dezvăluit că a ratat multe transferuri la echipe care-l plăteau mult mai bine decât FCSB pentru Gigi Becali (61 de ani) a cerut mereu mulţi bani în schimbul său. "Bizonul" a dezvăluit o ofertă pe care a avut-o, din Egipt, dar mutarea nu s-a realizat din cauza pretenţiilor lui Becali.

În ianuarie 2020, Al Ahly Cairo l-a dorit pe Gnohere, însă egiptenii n-au fost de acord să satisfacă pretenţiile financiare ale lui Gigi Becali. Atacantul francez a spus la Telekom Sport că şi-a dorit cu adevărat să plece, atras fiind probabil de salariul mare pe care i-l oferea Al Ahly Cairo, însă în cele din urmă "Bizonul" a rămas pe loc.

Francezul a spus că aceeaşi poveste a fost mereu, când a sosit vreo ofertă pe numele său: "Am avut multe oferte cât am jucat la Steaua (n.r - FCSB). Unele au fost oferte concrete, altele nu. În ultima perioadă, prin luna ianuarie, am avut ofertă din Egipt şi îmi doream cu adevărat să plec. Dar au fost şi nişte probleme cu banii şi nu am mai putut pleca. Suma cerută de proprietar, de fiecare dată când am vrut să plec, de fiecare dată a avut aceeaşi cerinţe, era prea mare pentru vârsta mea", a dezvăluit Harlem Gnohere, la Telekom Sport.

Harlem Gnohere şi-a reziliat recent contractul cu FCSB, înţelegere care oricum expira în vara lui 2021. "Bizonul" a fost băgat în şomaj tehnic la începutul pandemiei şi, înainte de pauza forţată de COVID-19, a fost scos din primul "11" de Gigi Becali.

Gnohere se află la FCSB din ianuarie 2017, atunci când a fost transferat de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez, care a strâns 110 prezenţe în tricoul vicecampioanei en titre a Ligii 1 şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

viewscnt
Articole similare