Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Becali s-a ţinut de cuvânt. FCSB se mai desparte de un jucător

EXCLUSIV | Becali s-a ţinut de cuvânt. FCSB se mai desparte de un jucător

FCSB

Comentarii

Golul marcat în meciul cu Rudar Velenje, din preliminariile Europa League, nu l-a salvat pe Daniel Benzar, iar mijlocaşul se va despărţi din nou de FCSB.

La fel ca în sezonul trecut, Daniel Benzar va fi împrumutat la FC Voluntari. Contractul va fi semnat în acest weekend, iar, de săptămâna viitoare, mijlocaşul va intra în programul lui Daniel Opriţa.

Chiar în această săptămână, managerul general de la Voluntari, Ioan Andone, dezvăluia la Telekom Sport că FCSB se va despărţi de Daniel Benzar după ce îşi va găsi un atacant. Cum roş-albaştrii s-au înţeles cu Raul Rusescu, mijlocaşul a fost cedat la gruparea ilfoveană.

"Eu îl caut pe Becali, pentru că clubul meu are un interes, nu eu personal. Nu mă sună el. Eu îl caut, pentru că îl dorim foarte mult pe (n.r. - Daniel) Benzar, îl vrem ca Under 21 la noi, l-am avut, a dat satisfacţie, iar Daniel Opriţa îl cunoaşte. Normal că trebuie să mă duc la el. Nu sunt sfătuitor, nu sunt consultant, dar mă duc la el şi mă întreabă. De o lună îmi spune, dacă iau atacant, ţi-l împrumut. A fost la noi, s-a simţit bine. La noi joacă, iar la Steaua nu joacă" , declara Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: benzarandonerudar velenjeeuropa leaguedaniel oprita 

viewscnt
Articole similare