Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Belodedici a aflat de la reporterul Telekom Sport că Ilie Bărbulescu a decedat. Şocat, au urmat secunde bune în care n-a mai fost în stare să vorbească

EXCLUSIV | Belodedici a aflat de la reporterul Telekom Sport că Ilie Bărbulescu a decedat. Şocat, au urmat secunde bune în care n-a mai fost în stare să vorbească

Special

Comentarii

Miodrag Belodedici a aflat de la reporterul Telekom Sport că Ilie Bărbulescu a încetat din viaţă. Fostul mare fundaş al Stelei şi coleg cu Bărbulescu a rămas înmărmurit şi momente bune n-a mai putut să pronunţe vreun cuvânt.

Ilie Bărbulescu a decedat la doar 62 de ani, în noapte de vineri spre sâmbătă, în urma unui infarct. Vestea a cutremurat sportul românesc. Atât cei care i-au fost colegi, cât şi cei care l-au cunoscut au fost şocaţi de tristul anunţ. Miodrag Belodedici, coleg cu Bărbulescu în defensiva Stelei 1986, a aflat de la reporterul Telekom Sport despre moartea lui Ilie Bărbulescu.

Fostul mare fundaş român a rămas pur şi simplu fără cuvinte. Au urmat momente bune de tăcere, în care Belodedici n-a mai fost în stare să pronunţe vreun cuvânt:

”Este o veste foarte tristă. Nu-mi vine să cred. Ultima oară m-am văzut cu el acum doi ani, când am fost într-o vizită la Piteşti. Era bine, era sănătos, nu părea că ar avea ceva. Îmi pare foarte, foarte rău”, a declarat Miodrag Belodedici pentru Telekom Sport.

Fostul internaţional Ilie Bărbulescu s-a stins din viaţă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la doar 62 de ani. Din informaţiile Telekom Sport, Ilie Bărbulescu a suferit un infarct.

Afla mai multe despre: miodrag belodedici 

viewscnt
Articole similare