Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bergodi a vorbit despre interesul FCSB-ului pentru el: ”Sunt un tip inteligent. Am uitat conflictul cu Gigi Becali!”

EXCLUSIV | Bergodi a vorbit despre interesul FCSB-ului pentru el: ”Sunt un tip inteligent. Am uitat conflictul cu Gigi Becali!”

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a X-a a play-out-ului Ligii I. Concordia a deschis scorul în secunda 28, prin Grădinaru, dar a primit două goluri în final, înscrise de Tudorie '84 şi 90+1.

Antrenorul gazdelor s-a declarat mulţumit la finalul partidei, în ciuda faptului că FC Voluntari a primit gol încă din minutul 1. Echipa sa a întors meciul pe final, iar Cristiano Bergodi consideră că meciul a fost o bună reclamă pentru fotbalul românesc prin fotbalul oferit de două echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării: ”Am primit un gol rapid şi a fost un duş rece pentru noi. Apoi, în prima repriză am avut trei ocazii mari în faţa portarului, cu Vlad, cu Tudorie. Cred că am făcut un meci decent, dar am pierdut echilibrul. La pauză le-am zis să stea calmi, pentru că meciul e lung. Băieţii au revenit în partea a doua şi cred că am avut o grămadă de ocazii. A fost un meci frumos, ocazii au avut şi ei, a fost o reclamă bună pentru fotbalul românesc. Am ratat prea uşor însă anumite ocazii” a spus Bergodi la finalul meciului.

”Meciul de azi a fost unul de infarct. Cu Dunărea Călăraşi ne aşteptăm să fie la fel şi cu Hermannstadt.  Avem şanse să ne salvăm, dar cred că toate echipele au şanse până la urmă” a explicat tehnicianul italian, care a reuşit să scoată în acest sezon FC Voluntari dintr-o situaţie disperată.

Interesul FCSB-ului pentru Cristiano Bergodi a fost comentat la interviul de după meci de către tehnicianul italian. Se spune că patronul FCSB-ului l-ar fi trecut o listă a posibililor înlocuitori ai lui Mihai Teja şi pe actualul antrenor de la FC Voluntari: ”Îmi face plăcere, înseamnă că am făcut o treabă bună, dar sincer mă gândesc doar la FC Voluntari. Aici e important să ne salvăm, doar asta contează. Facem munca de joc aici, a fost o provocare şi cred că am făcut lucruri foarte bune împreună” a explicat Bergodi, care a confirmat că a uitat episodul în care l-a confruntat pe Gigi Becali şi apoi a fost imediat concediat: ” Au trecut 10 ani de la acel moment în care am antrenat acolo. Îmi place meseria mea, iar un om inteligent uită astfel de momente. Nu sunt ranchiunos a mărturisit Bergodi pentru Telekom Sport.

Cristiano Bergodi a antrenat echipa lui Becali în 2009. A obţinut 9 victorii şi 2 remize în 13 meciuri pentru gruparea roş-albastră, o echipă care avea atunci o medie de 3 goluri marcate pe meci.

Afla mai multe despre: bergodi 

viewscnt
Articole similare