Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bianca Pascu s-a apucat de antrenorat. Ce lasă în urmă sportiva: ''Multă durere şi puţine rezultate''

EXCLUSIV | Bianca Pascu s-a apucat de antrenorat. Ce lasă în urmă sportiva: ''Multă durere şi puţine rezultate''

Sporturi

Comentarii

Zilele trecute, Bianca Pascu a fost prezentă la Sala Floreasca unde i-a premiat pe copiii şi juniorii participanţi la Cupa României-Sanovita.

După festivitatea de premiere, Bianca a vorbit în exclusivitate pentru telekomsport.ro atât despre trecutul ei ca sportivă de performanţă, cât şi despre prezent, care este dat de un nou job, tot în lumea sportului, cel al antrenoratului.

''De două săptămâni am intrat în sala de la Dinamo, de astă dată în calitatea de antrenor. Este un nou început, dar pot să spun că-mi place foarte mult să lucrez cu copiii. Mi-aş dori ca în timp să am grupa mea de copii pe care s-o antrenez. Aş vrea să-i formez pentru marea performanţă şi să le transmit dragostea faţă de acest sport. Să vină la sală din pasiune'', a precizat Bianca Pascu pentru telekomsport.ro.

''Ca sportivă las în urmă multă durere şi puţine realizări''

Timp de şase ani, Bianca Pascu s-a antrenat alături de băieţii de la sabie, în lipsa unui lot de specialitate de fete.

''Cel mai greu îmi era când trebuia să plec singură la competiţii. Nu aveam o colegă de lot. În cameră stăteam singură. Fără a avea o colegă cu care să comunic. În rest, băieţii au fost tot timpul alături de mine şi m-au susţinut în tot ceea ce am făcut. Acum pot spune că sunt mulţumită pentru că există un lot de fete.

Un lot care are continuitate. Mai mult, s-a înfiinţat şi lotul de junioare, ceea ce este foarte important! Ce las în urma mea ca sportivă? Multă durere şi puţine realizări. Durere atât fizică, dar şi sufletească. Puţine realizări, pentru că bucuria câştigării unei medalii durează doar câteva zile.

Apoi trebuie să te întorci din nou la la muncă. O muncă deloc uşoară. Dar nu regret nimic din ceea ce am făcut. După ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo am luat decizia să renunţ la a mai face sport, pentru că am realizat că trebuie să merg pe un alt drum. Am o familie, îmi doresc un copil. Gata cu plecările prin lume!'', a explicat Bianca Pascu pentru telekomsport.ro.

Colegele i-au spus ''Diva''

În lumea scrimei, Bianca Pascu a a fost şi este cunoscută sub apelativul ''Diva''. Istoria acestei porecle ne-a fost povestită chiar de către Bianca: ''Eram la Londra, la Jocurile Olimpice. Stăteam în cameră cu Ana Maria Popescu. Fetele de la spadă mi-au spus Diva şi aşa a rămas'', a mai spus Bianca Pascu. 

Afla mai multe despre: bianca pascu 

viewscnt
Articole similare