Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Andone vrea prima victorie a sezonului chiar în meciul cu CFR: "Nu e simplu nici pentru ei să joace şi în Europa"

EXCLUSIV | Bogdan Andone vrea prima victorie a sezonului chiar în meciul cu CFR: "Nu e simplu nici pentru ei să joace şi în Europa"

Astra Giurgiu

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, Astra a fost egalată în ultimul minut de Sepsi şi a ratat prima victorie din noul sezon al Ligii I.

După două înfrângeri şi un egal, Astra joacă acum cu CFR Cluj. Partida de vineri va fi în direct la Telekom Sport 1, iar antrenorul giurgiuvenilor este încrezător înaintea duelului cu echipa lui Dan Petrescu, mai ales că ardelenii se vor afla înaintea meciului din turul trei preliminar al Europa League.

Dacă nu vor fi surprize în partida din această săptămână dintre Djurgarden şi Europa FC, din Gibraltar, campioana României ar trebui să meargă în Suedia pentru meciul programat pe 24 septembrie.

"Vom aborda meciul la victorie, vom încerca să fim agresivi, vom încerca să jucăm repede, să ne impunem ritmul nostru. Chiar dacă întâlnim echipa campioană, cu toate că întâlnim o echipă cu experienţă, am încredere şi sunt convins că vom face un meci bun şi vom reuşi să câştigăm această partidă.

Nu e simplu nici pentru CFR cu meciuri din 3 în 3 zile, cu meciuri în cupele europene, au şi ei probabil problemele lor la echipă. Nu e simplu 3 ani de zile să câştigi campionatul şi să faci faţă şi în Europa. Probabil s-au adunat şi la ei oboseala fizică şi cea psihică" , a declarat Bogdan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bogdan andoneastragiurgiu 

viewscnt
Articole similare