Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Bogdan Burcea la echipa naţională? ”Cu siguranţă, fiecare vrea această funcţie. Dar nu s-a pus problema!”

EXCLUSIV Bogdan Burcea la echipa naţională? ”Cu siguranţă, fiecare vrea această funcţie. Dar nu s-a pus problema!”

Handbal

Comentarii

Bogdan Burcea a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport că nu se pune problema ca el să devină selecţionerul naţionalei de handbal a României.

După demiterea lui Thomas Ryde, numele lui Bogdan Burcea a fost printre cele vehiculate de presă pentru a prelua funcţia de selecţioner al României. Tehnicianul a mărturisit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport că nu se pune problema să preia acest rol, cu toate că este visul oricărui antrenor:

”Nu s-a pus problema. Avem colegi care pot să ofere soluţii din acest punct de vedere, avem încredere în ei. Sunt convins că alegerea preşedintelui apropos de selecţioner va fi cea mai bună. Îl girăm 100% oricare ar fi el şi le urăm succes. Da, nu sunt ipocrit. Cu siguranţă fiecare vrea, fiecare avem ceva în timp în handbal, ne-am dedicat acestei activităţi, atât eu cât şi colegii mei. Consider că mai mult sau mai puţin, fiecare dintre noi, dintre cei care activăm în Liga Naţională de câţiva ani de zile, pot ajuta echipa naţională, aşa cum ajută zi de zi handbalul din postura de antrenor la echipa de club. Am fost dorit, nu am fost dorit, asta e altă mâncare de peşte. Repet, sunt convins că oricare va fi decizia preşedintelui, apropos de viitorul selecţioner, va fi cea mai bună şi viitorul selecţioner va realiza mult mai mult decât ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani” a mărturisit Bogdan Burcea.

Despre fostul selecţioner, Thomas Ryde, Burcea spune: ”Eu am stat şi alături la debutul lui în primul mandat şi cred că eram cel mai îndreptăţit... l-am cunoscut în mai multe ipostaze, eram cel mai îndreptăţit să am o opinie. Cea mai bună decizie pe care putea să o ia preşedintele în acest debut de an, aceasta a fost din punctul meu de vedere. Să ţinem cont că el a fost primul şi-a exprimat dorinţa să demisioneze, dacă noi, antrenorii... eu spun cum s-a exprimat,, că eram exact lângă el, iar şedinţa a fost înregistrată.  Dacă antrenorii consideră că putem să redresăm şi echipa naţională să urce ca nivel de joc şi rezultate... noi ne-am pus de acord şi ca atare dumnealui s-a ridicat, a plecat şi asta a fost toată discuţia” a mai spus Burcea, pentru Telekom Sport.

Şi Adi Vasile a spus ”nu”

Adi Vasile, actualul antrenor de la CSM Bucureşti, a mărturisit recent că pentru el este o onoare să fie pe lista posibililor înlocuitori ai suedezului Tomas Ryde pe banca tehnică a reprezentativei feminine de handbal.

Totuşi, Adi Vasile, care este şi antrenor secund al selecţionatei din Muntenegru, a precizat că această oportunitate a venit într-un moment nepotrivit pentru el.

"Ştiu că se spune în general că echipa naţională nu se refuză, dar e un subiect delicat. Cred că cine refuză echipa naţională, simte că e foarte greu de făcut asta. Mă onorează. Vă spun foarte sincer că e un lucru la care în urmă cu ceva timp nici nu îndrăzneam să visez. Pentru mine e o mare onoare şi vă asigur că voi munci cât de mult pot ca în viitor să vină încă o întrebare şi încă o întrebare de acest gen", a declarat Adi Vasile

Afla mai multe despre: bogdan burcea 

viewscnt
Articole similare