Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Lobonţ, despre un jucător rar băgat în seamă până acum: ”E unul dintre cei mai constanţi români care joacă în Europa!”

EXCLUSIV | Bogdan Lobonţ, despre un jucător rar băgat în seamă până acum: ”E unul dintre cei mai constanţi români care joacă în Europa!”
Comentarii

Adrian Stoian joacă în Italia încă din 2009, dar, cu toate acestea, are doar două selecţii la echipa naţională. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Bogdan Lobonţ spune că mijlocaşul de 27 de ani a fost subestimat.

Adrian Stoian a fost selecţionat de Cosmin Contra pentru meciurile cu Muntenegru (7 septembrie) şi cu Serbia (10 septembrie), din Liga Naţiunilor. Într-o oarecare măsură, este o surpriză prezenţa lui Stoian la lotul naţional, având în vedere că are doar două selecţii la naţională.

Însă Bogdan Lobonţ spune că mijlocaşul lui Crotone a fost subestimat până acum. Fostul portar al lui AS Roma susţine că Adrian Stoian are evoluţii constante şi a căpătat multă experienţă în fotbalul italian:

”Stoian, bine, cu toate că e în Serie B şi poate multă lume zice ... Stoian e unul dintre cei mai constanţi jucători români care sunt în Italia şi cred că nu numai în Italia, care joacă în Europa. Şi-a descoperit care sunt limitele lui, a realizat ceea ce poate să facă şi e constant, e cel mai vechi jucător (n.r. jucător român) din Italia, dacă nu mă înşel. A ajuns în Italia înaintea tuturor”, a declarat Bogdan Lobonţ pentru Telekom Sport.  



În prezent la Crotone, Adrian Stoian a ajuns în Italia în 2009, când a fost transferat de AS Roma de la Şcoala de Fotbal Gică Popescu. A mai jucat apoi pentru PEscara, Bari, Chievo, Genoa şi Crotone. În prezent, este cotat la 1,8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: bogdan lobontadrian stoianromaniamuntenegrucrotone 

viewscnt
Articole similare