Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Lobonţ şi-a reziliat contractul cu U Cluj. Cine este favorit să-i ia locul

EXCLUSIV | Bogdan Lobonţ şi-a reziliat contractul cu U Cluj. Cine este favorit să-i ia locul

Liga 2

Comentarii

Bogdan Lobonţ nu mai este antrenorul lui U Cluj. Fostul mare portar şi-a reziliat astăzi contractul după ce a ratat promovarea în Liga 1. Favorit să-i ia locul este Costel Enache, ultima oară la Astra.

UPDATE | U Cluj a confirmat oficial despărţirea de Bogdan Lobonţ.

"FC Universitatea Cluj a ajuns astăzi la un acord şi s-a despărţit amiabil de antrenorul principal, Bogdan Lobonţ.

Clubul îi mulţumeşte pentru munca depusă la Universitatea în ultimele şase luni, în care a fost aproape de îndeplinirea obiectivului, conducând echipa la barajul pentru promovarea în Liga 1, şi îi doreşte succes în cariera de antrenor.

Odată cu Bogdan Lobonţ, se despart astăzi de "U" şi cei doi membri ai staff-ului său, "secundul" Adrian Iencsi şi preparatorul fizic Dan Didiţă", se precizează în comunicat.

Prima aventură ca antrenor principal s-a încheiat brusc şi nefericit pentru Bogdan Lobonţ. Fostul portar al lui AS Roma a ratat promovarea cu U Cluj, după ce a fost învins cu 2-1 la general de Hermannstadt, la baraj. Şefii clubului au discutat intens în ultimele zile despre planurile pentru următorul sezon şi au luat în calcul câteva schimbări radicale. Printre ele, schimbarea lui Bogdan Lobonţ.

Din informaţiile Telekom Sport, cel care i-ar putea lua locul este Costel Enache, pus pe liber de Astra în această vară. De altfel, Telekom Sport a anunţat ieri în exclusivitate că U Cluj îl vrea şi pe Dani Coman, care ar urma să-i ia locul lui Ovidiu Sabău în organigrama clubului.

Afla mai multe despre: bogdan lobontu cluj 

viewscnt
Articole similare