Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Mara este nemulţumit după 1-1 cu Celtic: "I-am dominat! Vom merge să murim pe teren!

EXCLUSIV | Bogdan Mara este nemulţumit după 1-1 cu Celtic: "I-am dominat! Vom merge să murim pe teren!

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat, 1-1, cu Celtic Glasgow, şi scoţienii pleacă cu prima şansă la calificarea în play-off-ul din UEFA Champions League. Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei, este nemulţumit de rezultatul meciului.

"Suntem nemulţumiţi de rezultat, cred că băieţii au făcut un joc bun, nu am fost cu nimic inferior celor de la Celtic, i-am dominat, am făcut un meci mult mai bun. O victorie era un rezultat normal. Au marcat un gol pe care nu cred că l-au meritat", a declarat Mara, imediat după meci, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Tot în emisiunea Sport Report, Mara a declarat că jucătorii nu vor fi demoralizaţi după acest meci şi, chiar dacă Celtic are avantaj, vor merge la Glasgow pentru a se califica: "Au prima şansă, joacă pe teren propriu, ştim ce atmosferă este. Sunt mari favoriţi, trebuie să facem o surpriză, CFR-ul nu se dă la o parte. Vom merge să murim pe teren! Ne vom lupta şi vom juca până la final". 

Argentinianul Culio a fost singurul absent al lui Dan Petrescu în meciul de miercuri, iar toată suflarea ceferistă speră să fie disponibil la meciul retur: "E clar că Culio e un jucător extrem de important, domină jocul la mijlocul terenului. Sperăm să îl avem la meciul retur, sunt şanse destul de bune, dar nu pot să estimez", a mai declarat Mara. 

Meciul retur, Celtic - CFR Cluj, se joacă marţi, de la ora 21:45. 

Afla mai multe despre: bogdan maracfr cluj 

viewscnt
Articole similare