Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV Bogdan Mara, prima reacţie după ce Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare: „Jucătorii s-au speriat, este o situaţia neplăcută”. Ce se va întâmpla cu Astra Giurgiu

EXCLUSIV Bogdan Mara, prima reacţie după ce Niculae a fost condamnat la 5 ani de închisoare: „Jucătorii s-au speriat, este o situaţia neplăcută”. Ce se va întâmpla cu Astra Giurgiu

Liga 1

Comentarii

Patronul echipei Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a fost condamant la 5 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la evaziune fiscală, instigare la spălarea banilor şi cumpărare de influenţă.

Directorul sportiv al Astrei Giurgiu, Bogdan Mara a vorbit la TV Telekom Sport despre atmosfera de la echipă şi ce se va întâmpla în viitor. 

„Este clar că este o situaţie neplăcută.  Dar din discuţiile pe care le-am avut cu dânsul, lucrurile vor continua şi vor merge bine de acum înainte pentru echipa noastră. 13.59 Ne-a garantat că va rămâne alături de echipă, iar cei care se vor ocupa în continuare de afacerile dânsului, se vor ocupa şi de echipă. 14.10 Deci lucrurile vor continua pe făgaşul pe care trebuie să continue.   Nu ajunge să le spui vorbe jucătorilor, trebuie să le şi demonstrezi într-un fel că lucrurile merg bine. Şi noi vom încerca în zilele următoare să le arătăm acest lucru. V-am spus, avem garanţii că lucrurile vor continua bine la echipă şi nu va fi afectată activitatea echipei din acest motiv”, a declarat Bogdan Mara la TV Telekom Sport. 

Întrebat dacă s-a schimbat ceva la plata salariilor, Mara a mărturisit: „Urmează, să se regleze, tocmai asta vă spuneam. Există discuţii interesante şi bune, pentru a continua activitatea în acest moment. Şi chiar sperăm ca lucrurile să fie şi mai bune decât au fost până acum. Jucătorii au înţeles situaţia. Normal că probabil unii dintre ei s-au speriat, dar sperăm din tot sufletul să fie bine. Sincer, chiar suntem încrezători că vom reuşi să continuăm pe un drum bun”.

„Astra nu ocupă o poziţie bună nici în clasament, formaţia este pe locul 13 în Liga I, cu 25 de puncte. „Emoţii cu retrogradarea? Nu există emoţii din acest punct de vedere. Să fim sinceri, chiar dacă Astra a început greu acest campionat, pe parcurs lucrurile s-au reglat. Şi din punct de vedere al jocului, în ultima perioadă, echipa a arătat destul de bine”, a conchis directorul sportiv al giurgiuvenilor.

viewscnt
Articole similare