Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Planic a dat cărţile pe faţă! Ce a spus despre plecarea de la FCSB

EXCLUSIV | Bogdan Planic a dat cărţile pe faţă! Ce a spus despre plecarea de la FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

"Telenovela" plecării lui Bogdan Planic de la FCSB pare că a ajuns la sfârşit, cel puţin pentru un moment. Jucătorul a vorbit, în exclusivitate pentru Telekom Sport, la finalul partidei cu FC Botoşani despre situaţia sa de la gruparea "roş-albastră".

"Sunt aici. Am contract. Nu vreau să vorbesc, pentru că ultima dată când am vorbit despre acest lucru a fost scandal în fiecare zi în presă", a spus fundaşul sârb. 

Iniţial se cunoştea faptul că înţelegerea lui Bogdan Planic cu FCSB expiră la finalul sezonului actual, iar fundaşul cerea o mărire de salariu peste posibilităţile lui Gigi Becali, pentru a rămâne la echipă. Însă finanţatorul de la FCSB a declarat în urmă cu doar câteva zile că există o opţiune de prelungire pe care o va activa, iar Planic va mai rămâne la FCSB cel puţin încă un sezon. 

"Cu Planic am făcut contract 3 ani + 1 an. Durata contractului său e de 4 ani, nu de 3. Mai are un an şi jumătate de contract. Nu mai dorm, gata! Dormeam eu, dar nu dormea Argăseală. Stăm liniştiţi, mai are un an şi jumătate de contract băiatul. Nu ştiu ce zicea impresarul, dar nu e liber. Avem actele, e vorba despre un document pe care nu l-am putut semna decât în felul asta", a declarat Gigi Becali. 

  • 2,3 milioane de euro este cota lui Bogdan Planic pe site-ul de specialitate transfermarkt.com 
  • 82 de meciuri a jucat sârbul la FCSB, până în acest moment. A marcat un gol şi a oferit două assist-uri

Bogdan Planic, eliminat "gratuit" cu FC Botoşani. Eroare gravă de arbitraj

Fundaşul echipei FCSB, Bogdan Planic, a fost eliminat în meciul cu FC Botoşani, după un cumul de cartonaşe galbene. Avertizat mai întâi în minutul 26, Bogdan Planic a fost trimis la cabine în minutul 64, după un presupus fault asupra macedoneanului Stefan Askovski. Iulian Călin i-a acordat fără ezitare al doilea cartonaş galben fundaşului sârb şi l-a eliminat. Reluările au arătat însă că Planic a lovit mingea înainte de contactul cu Askovski.

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsb 

viewscnt
Articole similare