Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Bogdan Planici s-a adaptat imediat la FCSB, dar se teme de Lugano: "O să fie dificil!"

EXCLUSIV Bogdan Planici s-a adaptat imediat la FCSB, dar se teme de Lugano: "O să fie dificil!"

FCSB

Comentarii

Bogdan Planici este fundaşul central mult aşteptat de FCSB. Acesta a venit de la Vojvodina şi s-a integrat excelent sub comanda lui Nicolae Dică. Jucătorul vicecampioanei a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre meciul din această seară cu Lugano din Europa League.

"Totul e extraordinar până acum. Mai ales victoria împotriva marii noastre rivale, Dinamo. A fost extraordinar. Sper să continuăm la fel şi în Europa şi vom câştiga în deplasare, cu Lugano. La început a  fost dificil. Trebuia să mă adaptez unui nou stil de joc. În Serbia nu e acelaşi campionat ca în România. Dar încerc să ţin pasul cu colegii şi cred că mă voi descurca. Am o relaţie foarte bună cu colegii şi cu antrenorul. Mister vorbeşte în engleză. Marko îmi traduce totul din româneşte. Vorbeşte foarte bine româneşte. Încerc să învăţ cât pot de repede limba română şi să vorbesc un pic româneşte", spune Planici, în exclusivitate la Telekom Sport.

Despre meciul din această seară transmis în direct de Telekom Sport, Planici a declarat: "Nu cred că este un meci uşor. Orice meci din Europa este greu în deplasare. Cred că va fi un meci dificil. Dar sper să câştigăm. Avem o echipă extraordinară. Sper că vom fi mai buni. Vom da tot ce avem mai bun şi cred că putem câştiga. Nu ştiu prea multe despre terenul lor. E pentru prima dată când joc în Elveţia. Eu cred că putem câştiga".

Afla mai multe despre: bogdan planicisteauafcsbexclusivtelekom sportluganonicolae dicamomcilovici 

viewscnt
Articole similare