Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bogdan Stancu, aproape de revenirea în Liga 1. Clubul care poate da lovitura: ”Orice antrenor şi-l doreşte”

EXCLUSIV | Bogdan Stancu, aproape de revenirea în Liga 1. Clubul care poate da lovitura: ”Orice antrenor şi-l doreşte”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit despre varianta ca Bogdan Stancu să revină la FCSB. Fostul internaţional român a devenit liber de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Bursaspor, deoarece n-a mai fost plătit din lua octombrie.

Gigi Becali a declarat că va transfera doi atacanţi în această iarnă, iar unul dintre ei ar putea fi Bogdan Stancu. Atacantul de 31 de ani este liber de contract după ce s-a despărţit de Bursaspor şi reprezintă o ţintă tentantă pentru FCSB. Nicolae Dică spune că Stancu este genul de jucător pe care orice antrenor şi-l doreşte.

”Nu am vorbit nimic despre Bogdan Stancu. Este un jucător care a jucat la naţională atâtea jocuri, a jucat la Steaua şi a făcut-o foarte bine, a jucat în Turcia atâţia ani, un jucător cu multă experienţă, un jucător de execuţie... Oricine şi-l doreşte. Cred că sunt şi probleme cu banii în Turcia şi din cauza asta... Depinde ce-şi doreşte şi el. Dacă vrea să se întoarcă, să fie alături de familie... Nu ştiu ce să zic”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Bogdan Stancu a jucat la FCSB din vara lui 2008 până în ianuarie 2011, când a fost cumpărat de Hagi la Galatasaray, în schimbul a 5 milioane de euro. La FCSB a avut 95 de apariţii, a marcat 42 de goluri şi a reuşit 12 assist-uri. În Turcia are 216 de meciuri, 64 de goluri şi 24 de assist-uri. Este cotat în prezent la un milion de euro.

Afla mai multe despre: nicolae dicabogdan stancufcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare