Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Bogdan Stelea, atac dur după retragerea lui Tătăruşanu: ”Cât joci fotbal, nu te retragi de la naţională!”

EXCLUSIV Bogdan Stelea, atac dur după retragerea lui Tătăruşanu: ”Cât joci fotbal, nu te retragi de la naţională!”

Echipa națională

Comentarii

Bogdan Stelea a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre retragerea lui Tătăruşanu de la echipa naţională şi despre cine ar putea veni în locul său. Fostul mare portar s-a arătat critic după această decizie, în cadrul emisiunii Sport Report.

Fostul mare portar al echipei naţionale, Bogdan Stelea a analizat retragerea lui Tătăruşanu, în cadrul emisiunii Sport Report, de la Telekom Sport.

Stelea îl critică pe Ciprian Tătăruşanu pentru retragerea de la echipa naţională

Întrebat despre părerea pe care o are legată de retragerea lui Tătăruşanu, Stelea a spus:

“Nu mă surprinde nimic şi nu îl judec. Din punctul meu de vedere, niciun jucător, atâta timp cât joacă fotbal şi este la echipa naţională, nu ar trebui să se retragă de la echipa naţională. E o opinie, e ce am făcut şi ce am simţit eu. Eu le respect decizia, dar nu sunt de acord cu ea.”, a declarat exclusiv Bogdan Stelea pentru Telekom Sport.

Stelea a făcut şi o mică paralelă la experienţa pe care el şi generaţia sa au avut-o la echipa naţională.

“Tu crezi că eu am venit tot timpul cu plăcerea rezultatelor la echipa naţională!? Stai liniştit, că am avut şi noi perioade în care nu ne-am calificat şi am avut o mulţime de probleme. Fotbalul nu e tot timpul plăcere, şi mai ales fotbalul profesionist, mai ales la nivel de echipă naţională.”

Bogdan a avut cuvinte de laudă şi apreciere la adresa lui Tătă, pentru prestaţiile sale de la naţională, dar şi pentru caracterul său. Totuşi acesta nu înţelege pe deplin alegerea făcută de Ciprian.

“Trebuie să recunosc că în multe situaţii din ultimii ani, în multe meciuri ne-a ajutat enorm. Ne-a ţinut în viaţă, a fost acolo mai mult decât ar fi trebuit să fie. Şi în afară de asta, mi-a plăcut în permanenţă modul lui de a fi, pentru că niciodată nu a pupat în fund pe nimeni şi nu i-a plăcut să fie pupat în fund.”

“Pentru asta, tot respectul meu. Dar încă o dată, nu înţeleg chestia asta. Lasă-i pe alţii să judece când au nevoie şi când nu au nevoie de tine, nu te da la o parte.”

“El se gândeşte că, în momentul de faţă, la Milan nu o să apere. Şi să vină la echipa naţională fără să aibă jocuri în picioare, cu siguranţă i se pare că nu ar fi corect. Oricât de multă experienţă ai avea, dacă nu ai ritm de joc şi nu ai realizări în spate, cu lucruri care ţi se întâmplă zi de zi la meciuri, e greu să vii la echipa naţională şi, pentru un meci care poate să fie decisiv, tu să fii foarte liniştit. Iar la portari, psihicul şi realizările contează enorm. S-ar putea ca ăsta să fi fost unul dintre calculele lui. Iar dacă a făcut-o aşa, e de apreciat. Dar chiar şi aşa, eu nu aş fi spus nu echipei naţionale. Poate aş fi avut o discuţie cu Rădoi şi i-aş fi spus că nu mă mai simt atât de important, dar că nu mă dau la o parte.”

Cine crede Stelea că va fi urmaşul lui Tătăruşanu

Întrebat cine crede că va fi urmaşul lui Tătă, Stelea nu a dat un nume concret şi a menţionat că nu ar fi asta o problemă, pentru că portari buni sunt, dar există alte lucruri de care ar trebui să ne ocupăm.

“Sunt mulţi jucători buni. Cel care o să fie, trebuie să fie liniştit şi să joace. Să fii în centrul atenţiei şi să te simţi important, să joci. Asta se întâmplă cu tine în primul rând la club. Sunt 3, 4, 5 care pot juca. Eu cred că avem portari buni. La noi problema nu e la portari în momentul de faţă, noi avem alte probleme.”
 

Afla mai multe despre: bogdan stelea ciprian tatarusanu echipa nationala a romaniei 

viewscnt
Articole similare