Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | Bomba din această dimineaţă. Dortmund şi-a trimis managerul sportiv în Italia special pentru un jucător din naţionala României: ”Am primit acum mesaj”

EXCLUSIV | Bomba din această dimineaţă. Dortmund şi-a trimis managerul sportiv în Italia special pentru un jucător din naţionala României: ”Am primit acum mesaj”galerie foto

Echipa națională

Meciurile foarte bune făcute de Ianis Hagi la EURO 2019 l-au transformat într-unul dintre cei mai căutaţi jucători români. Un om important în conducerea Borussie Dortmund îl va urmări pe fiul lui Gică Hagi la semifinala cu Germania.

Aproape sigur, Ianis Hagi va pleca în străinătate în această vară. Mijlocaşul de 20 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători la Campionatul European de Tineret şi cluburile importante nu aveau cum să nu-l remarce. Telekom Sport a dezvăluit cea mai atractivă ofertă primită de Gică Hagi până acum, de la Genk, echipă care ofertă 10 milioane de euro. În plus, campioana Belgiei a fost de acord şi o clauză pentru un minimum de meciuri pe care trebuie să le joace Ianis.

Însă Viitorul ar putea primi o propunere şi mai interesantă. Fost mare jucător la Borussia Dortmund şi cu multe cunoştinţe în fotbalul german, Marcel Răducanu susţine  că Michael Zorc, manager sportiv la Borussia Dortmund, ar putea pleca în această dimineaţă spre Bologna, pentru a-l urmări pe Ianis la semifinala cu Germania, programată la ora 19:00.

”Am primit un mesaj în această dimineaţă, de la cineva, că Michael Zorc ar pleca spre Bologna să-l urmărească pe Ianis Hagi. El este manager la Borussia Dortmund şi a jucat cu mine în anii '80. Deci, se pare că sunt interesaţi de Ianis”, a dezvăluit Marcel Răducanu pentru Telekom Sport.Michael Zorc a fost crescut de Borussia Dortmund, singurul club pentru care a jucat în cariera de seniori, din 1981 până în 1998. În perioada 1982-1988 l-a avut coleg pe Marcel Răducanu, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Borussiei Dortmund.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta