Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | BOMBĂ la Dinamo! Unul dintre cei mai importanţi jucători transferaţi de Mircea Rednic e dorit în Spania. Cât solicită alb-roşii pentru el

EXCLUSIV | BOMBĂ la Dinamo! Unul dintre cei mai importanţi jucători transferaţi de Mircea Rednic e dorit în Spania. Cât solicită alb-roşii pentru el

Dinamo București

Dinamo ar putea rămâne în această vară fără Reda Jaadi, fotbalistul transferat de Mircea Rednic din Belgia. Jaadi este dorit cu insistenţă de Malaga.

Reda Jaadi a ajuns la Dinamo în acest an, la solicitarea expresă a antrenorului Mircea Rednic. Belgianul de origine marocană a făcut câteva meciuri bune în Ştefan cel Mare şi a atras atenţia asupra sa.

Fost jucător la Royal Antwerp, Mechelen sau Vise, dar crescut de Standard Liege, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani ar putea ajunge în Spania, la Malaga.

Din informaţiile Telekom Sport, gruparea patronată de Ionuţ Negoiţă ar solicita pentru transferul belgianului 300 de mii de euro. Jaadi mai are 2 ani de contract cu Dinamo Bucureşti şi a evoluat în acest sezon în 14 meciuri, marcând un singur gol pentru alb-roşii.

Malaga este antrenată de fostul antrenor de la Betis şi Deportivp la Coruna, Victor Sanchez. Formaţia andaluză este patronată de Şeicul Abdullah al Thani şi are în lot câţiva jucători foarte interesanţi precum Adrian, Miguel Torres, Jack Harper, Federico Ricca sau David Lomban. Malaga ocupă locul 4 în Segunda Division şi luptă pentru promovarea în La Liga. Gruparea andaluză va juca în barajul pentru accederea în La Liga. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta