Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bombă la FCSB! O vedetă vrea să plece de la echipă! Ce s-a întâmplat şi cum a reacţionat Becali: ”E hotărât”

EXCLUSIV | Bombă la FCSB! O vedetă vrea să plece de la echipă! Ce s-a întâmplat şi cum a reacţionat Becali: ”E hotărât”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali şi-a mitraliat fotbaliştii după rezultatele proaste din ultima perioadă, iar unul dintre jucătorii cu personalitate din lotul lui Teja este hotărât să-şi rezilieze contractul la finalul sezonului.

Adus ca un superstar, Adrian Stoian l-a dezamăgit de la primul meci pe Gigi Becali. ”Credeam că e fotbalist ăsta adus din Italia”, a zis Gigi, după primele minute ale lui Stoian la FCSB. A urmat o serie de jocuri în care mijlocaşul nici măcar n-a mai prins lotul, iar apoi Teja l-a folosit la partida cu Voluntari.

”Cu Stoian care pierde mingi n-ai ce să faci”, a fost mesajul lui Becali care l-a făcut pe Stoian să-şi dea seama că n-a nimerit unde trebuie. Jucătorul este dezamăgit de tratamentul la care este supus de patronul echipei şi le-ar fi spus deja apropiaţilor că vrea să plece de la FCSB.

”Dacă nu se va schimba ceva în playoff sau, mai rău, dacă nici măcar nu va fi folosit de Teja, atunci Stoian va pleca la finalul sezonului. E hotărât să nu accepte situaţia asta”, spun apropiaţi de-ai jucătorului.

Rămâne de văzut dacă Stoian va reuşi să-l convingă pe Becali că este un transfer bun sau dacă va dispărea din lotul roş-albaştrilor în această vară.

Afla mai multe despre: fcsbstoianscandalgigi becali 

viewscnt
Articole similare