Experiențe împreună.
You are here:

EXCLUSIV | BOMBA pregătită la Rapid. Mircea Lucescu şi George Copos, la pachet la clubul giuleştean: "Am avut deja o întâlnire"

EXCLUSIV | BOMBA pregătită la Rapid. Mircea Lucescu şi George Copos, la pachet la clubul giuleştean: "Am avut deja o întâlnire"

Rapid

Comentarii

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a făcut marele anunţ şi le-a confirmat fanilor Rapidului că Mircea Lucescu se va alătura clubului giuleştean începând de luna următoare.

În plus, Daniel Pancu a anunţat că la echipă se implică, cel puţin cu sfaturi, şi George Copos. Fostul patron al Rapidului a mai colaborat cu Mircea Lucescu şi în sezoanele 1997/1998, când Rapid a cucerit titlul, Cupa şi Supercupa României.

"Nea Mircea mă consiliază de fiecare dată când am nevoie, nu ştiu dacă va veni într-un cadru oficial sau neoficial. Chiar dacă pe undeva mi-a dat de înţeles că nu vrea să mai antreneze, eu sunt convins că îi este foarte greu acasă, un om care a trăit o viaţă pentru fotbal este greu să se oprească, indiferent de vârstă.

Dacă nea Mircea consideră că mai are energia necesară, şi eu sunt convins că o are, de ce nu. Dar pentru mine e cam singurul om de la care aş cere sfaturi, de la care accept să fiu consiliat şi de la care am avut de învăţat o groază de lucruri bune, foarte bune pentru meseria asta în care sunt acum. Va rămâne pe viaţă un exemplu pentru mine.

Mircea Lucescu şi George Copos, marea lovitură încercată de Rapid

Vorbim de oameni care sunt în istoria Rapidului, care au reprezentat foarte mult, care au făcut performanţă la Rapid, profesionişti care nu pot decât să aducă un plus întotdeauna în opinia mea. (n.r. Vedem o echipă din nou cu Mircea Lucescu, George Copos?)

Domnul Copos e alături de noi şi îşi doreşte foarte mult să promovăm în acest sezon, chiar am avut o întâlnire cu dumnealui şi domnul primar acum o săptămână, o întâlnire constructivă care cred eu că va aduce beneficii pe viitor" , a declarat antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, pentru Telekom Sport.

viewscnt
Articole similare
FOTO Fosta iubita a lui Ilie Dumitrescu face furori pe plajele din Maldive