Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | BOMBA pregătită la Universitatea Craiova după plecarea lui Piţurcă. Nume uriaş pe banca oltenilor: "Acum chiar arată bine echipa"

EXCLUSIV | BOMBA pregătită la Universitatea Craiova după plecarea lui Piţurcă. Nume uriaş pe banca oltenilor: "Acum chiar arată bine echipa"
Comentarii

Universitatea Craiova a surprins pe toată lumea la începutul acestui an, după ce a anunţat despărţirea de Victor Piţurcă.

Cele două tabere au ajuns la concluzia că nu mai pot colabora şi în a doua parte a sezonului, Victor Piţurcă fiind nemulţumit de atitudinea şefilor clubului, care, conform declaraţiilor antrenorului, nu şi-au respectat promisiunea de a întări lotul echipei în pauza de iarnă.

Astfel, Victor Piţurcă şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova, la doar patru luni de la prezentarea sa pe banca tehnică a oltenilor. Evident, acum, oficialii clubului sunt în căutarea unui nou antrenor care să poată să resusciteze echipa. În plus, imediat după plecarea lui Victor Piţurcă, Universitatea Craiova şi-a prezentat şi primul transfer realizat în această iarnă, Dan Nistor.

Universitatea Craiova are antrenor. Numele propus după plecarea lui Victor Piţurcă

După plecarea surprinzătoare a lui Victor Piţurcă, Basarab Panduru a venit cu o propunere inedită pentru oficialii Universităţii Craiova. Liber de contract, după despărţirea din urmă cu două luni de echipa naţională, şi cu un CV impresionant, Cosmin Contra este una dintre recomandările expertului Telekom Sport pentru banca oltenilor. Însă, indiferent de numele care va fi pe banca oltenilor în a doua parte a sezonului, Basarab Panduru consideră că CFR Cluj şi FCSB sunt principalele favorite la primele două locuri din Liga I.

"Crezi că dacă vine, orincine ar fi, cine e liber în momentul ăsta, Contra ştiu că e un nume vehiculat. La fel şi Edi Iordănescu, oricine vine crezi că termină în primele două la finalul sezonului? Mai degrabă, nu. Ca să intri în primele două, la cum arată primele două, mie mi se pare că nu este uşor.

Dar mi se mai pare că, în momentul când Piţurcă le-a cerut jucătorii, 3-4 jucători, mi se pare că echipa cu Martic, Tamaş, Găman, Bancu, Fofana sau Mateiu, Cicâldău, Nistor, Ivan, Koljic, Mihăilă... Păi, 11-le ăsta arată într-un fel. Dar nici cu 11-le ăsta nu ştii dacă termini în primele două, pentru că CFR şi FCSB arată mult mai frumos" , a declarat expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

  • După 22 de etape, Universitatea Craiova se află pe locul 4, cu 37 de puncte acumulate în Liga I

Afla mai multe despre: piturcauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare