Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Borcea, trup şi suflet pentru Dinamo. Dezvăluire şocantă: "Acest moment a fost mai greu ca operaţia pe cord"

EXCLUSIV | Borcea, trup şi suflet pentru Dinamo. Dezvăluire şocantă: "Acest moment a fost mai greu ca operaţia pe cord"

Dinamo București

Comentarii

Cristian Borcea a trecut prin multe momente dificile în viaţa personală, însă cel mai mare regret al său este tot legat de fotbal. Fostul acţionar de la Dinamo a dezvăluit momentul care a fost mai dureros decât operaţia pe cord suferită.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Cristi Borcea a spus că pierderea titlului în sezonul 2008-2009, în defavoarea celor de Unirea Urziceni, când Dinamo a terminat la cinci punctele în spatele ialomiţenilor şi a ratat UEFA Champions League, a însemnat un moment extrem de dureros. 

"Pierderea campionatului cu Urziceni a fost mai greu ca operaţia pe cord când nu ştiam dacă mă trezesc. Cât am stat în detenţie am avut multe nopţi de cearceaf transpirat şi de lacrimi şi de regret că nu am câştigat acel campionat. Şi visul meu de a merge în Liga Campionilor", a spus Borcea. 

Borcea a fost operat pe cord în 2012, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Fostul acţionar de la Dinamo a vorbit şi despre cei ani petrecuţi la închisoare, condamnat fiind în "dosarul transferurilor". 

"Mă gândesc mai mult la mine şi la familia mea. Dacă nu era să stau acolo vă daţi seama că eram acolo la Săftica, pe teren, mă războiam cu voi, cu toţi. Dar după 5 ani te face să te gândeşti mai mult la tine şi la familia ta.

Viaţa este scurtă, dacă am avea două vieţi în una am învăţa să trăim şi în alta am trăi. Trebuie să mă gândesc la mine şi la familia mea şi să fiu înconjurat de oameni pozitivi", a mai spus Borcea. 

Afla mai multe despre: cristi borceadinamo 

viewscnt
Articole similare