Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bornescu nu a uitat de Rapid. Cum vede situaţia actuală, demiterea lui Pancu şi mesajul pentru fani

EXCLUSIV | Bornescu nu a uitat de Rapid. Cum vede situaţia actuală, demiterea lui Pancu şi mesajul pentru fani

Rapid

Comentarii

Mircea Bornescu (39 de ani) a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Telekom Sport, despre situaţia actuală de la Rapid, demiterea lui Daniel Pancu şi a ţinut să transmită şi un mesaj fanilor.

Mircea Bornescu a jucat în două rânduri la Rapid, ultima oară în 2015, însă clubul, dar şi fanii, i-au rămas la inimă. Fostul portar recunoaşte că şi-a urmărit fosta echipă şi speră să promoveze în Liga 1. Totodată, el consideră că Dan Alexa este antrenorul potrivit să obţină această performanţă. 

"Am urmărit toate meciurile lor, au avut şi mult ghinion. Dar dacă exista un antrenor care să îl înlocuiască pe Pancu era Alexa. Ştie ce înseamnă Rapid, are experienţa promovării. Este omul cel mai potrivit să antreneze Rapid în momentul de faţă. Sper să nu apară discuţii, să nu apară certuri, pentru că tot timpul în momentele bune la Rapid s-a întâmplat ceva şi s-au stricat lucrurile. 

Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, ce i s-a reproşat. Nu cunoscut detalii din interior. Consider că Alexa este omul potrivit în momentul de faţă la Rapid. Sunt convins că va reuşi promovarea. Probabil dacă vor mai veni 2-3 jucători cu experienţă, vor promova, pentru că suporterii sunt alături de ei şi reprezintă o forţă. Dacă nu vor exista certuri şi totul va merge ca la carte, cu siguranţă vor promova", a spus Bornescu pentru Telekom Sport. 

Bornescu a venit la Rapid în 2009, de la U Craiova şi a jucat până în 2011, după care a jucat la Petrolul Ploieşti şi U Cluj. A revenit în Giuleşti pentru sezonul 2014-2015. Portarul cu 60 de meciuri în tricoul lui Rapid le-a transmis un mesaj şi fanilor clubului: "Să fie alături de echipă, ei ştiu ce înseamnă Rapidul. Rapidul trăieşte doar prin suporteri. Patronul, jucătorii... se schimbă. Mâine este un patron, antrenor, jucător, însă suporterii vor rămâne tot timpul alături de echipă. Ei sunt Rapid. Nu vor părăsi niciodată echipă. Să fie alături de echipă şi în momentele grele, atunci se vede când un suporter iubeşte echipa. Atunci e nevoie de ei, să susţină echipa".

Afla mai multe despre: mircea bornescurapid 

viewscnt
Articole similare