Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bratu recunoaşte că a fost curtat de FRF. Ce şanse sunt ca antrenorul lui Dinamo să accepte o eventuală colaborare

EXCLUSIV | Bratu recunoaşte că a fost curtat de FRF. Ce şanse sunt ca antrenorul lui Dinamo să accepte o eventuală colaborare

Dinamo București

Comentarii

Florin Bratu, fost antrenor al naţionalei României U18, a rămas în relaţii foarte bune cu oamenii din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, dar spune că nu s-a pus niciodată problema de o nouă colaborare, după ce a semnat cu Dinamo.

”Eu am o relaţie foarte bună cu cei din Federaţie. Am tot ţinut legătura cu ei, dar n-a fost nimic concret ca să fiu sincer şi nu cred că se punea problema din momentul în care am început o muncă la Dinamo şi vreau să o duc la bun sfârşit, pentru că-mi place stilul ăsta de muncă. L-am cunoscut şi pe celălalt şi ca să fiu sincer a fost greu.

Îmi trebuie provocare, competiţie. Îmi place să lucrez zi de zi. Îmi place să mă bat cu echipele săptămână de săptămână şi doar aşa poţi avea un progres. Asta am simţit şi mă bucur că am rămas la Dinamo”, a spus Bratu în exclusivitate la Telekom Sport.

După ce anul trecut a simţit umilinţa de a evolua în play-out, Dinamo începe sezonul 2018/19 cu gânduri mari. Echipa lui Florin Bratu primeşte, în prima etapă, vizita rivalei favorite din Liga 1, FC Voluntari, într-un duel care poate fi urmărit LIVE la Telekom Sport şi LIVE VIDEO & TEXT pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamofrfflorin bratu 

viewscnt
Articole similare