Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Budescu, reacţie după condamnarea lui Ioan Niculae: "Sper să treacă peste asta şi să revină lângă echipă!". Prevede un viitor greu pentru Astra: "Anul ăsta e mai greu..."

EXCLUSIV | Budescu, reacţie după condamnarea lui Ioan Niculae: "Sper să treacă peste asta şi să revină lângă echipă!". Prevede un viitor greu pentru Astra: "Anul ăsta e mai greu..."

Superliga

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Constantin Budescu (32 de ani) a reacţionat la ştirea că Ioan Niculae, fostul său patron de la Astra, a fost trimis după gratii pentru următorii cinci ani. "Budi" a spus că speră ca Niculae să treacă bine peste această perioadă şi să revină lângă echipă, pentru că Eugen Neagoe şi jucătorii Astrei au nevoie de sprijinul patronului de la Giurgiu.

Ioan Niculae a fost condamnat, joi, la cinci ani de închisoare cu executare în "Dosarul InterAgro", iar vineri a revenit în România şi a fost ridicat de pe aeroport pentru a fi încarcerat. Budescu, care tocmai s-a transferat la Damac în Arabia Suadită, a dezvăluit la Telekom Sport că are o relaţie bună cu Ioan Niculae şi i-a urat de bine acestuia.

Budescu e convins că Astrei îi va fi greu fără Ioan Niculae şi nu crede că foştii săi colegi au şanse să prindă play-off-ul Ligii 1 în acest sezon: "Avem o relaţie bună, din păcate, am văzut şi eu. Sper să treacă peste asta şi să revină din nou alături de echipă. Cu siguranţă va fi mai greu pentru că nu este uşor că rămân fără patron, dar cu siguranţă se va găsi o cale să comunice cu el şi să se rezolve probemele pentru că Astra mereu a emis pretenţii în campionatul românesc. Anul ăsta e mai greu să prindă playofful", a spus Budescu, la Telekom Sport.

VIDEO Ioan Niculae a revenit în România. Omul de afaceri a fost reţinut şi ridicat de pe aeroport

Patronul Astrei a revenit în România. Joi seara, poliţiştii nu l-au găsit la domiciliu, după condamnarea definitivă, astfel încât omul de afaceri a fost dat în urmărire. Ioan Niculae a declarat joi seară că este internat la o clinică în Italia şi că intenţionează ca vineri să revină în ţară. Niculae a revenit în ţară, iar acum va fi încarcerat după ce vor fi urmate toate procedurile necesare, inclusiv perioada de carantină.

Afla mai multe despre: budescuastraioan niculaecondamnare 

viewscnt
Articole similare