Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Buget de Champions League pentru Dinamo! ”Sponsorii dau mai mulţi bani pentru secţia de handbal”

EXCLUSIV | Buget de Champions League pentru Dinamo! ”Sponsorii dau mai mulţi bani pentru secţia de handbal”

Dinamo București

Comentarii

La doar o zi după ce Dinamo a câştigat titlul naţional la handbal masculin, Ovidiu Semen, managerul general al echipei din Ştefen cel Mare, a explicat în exclusivitate pentru telekomsport.ro care este bugetul pe care se va baza secţia de handbal privind politica de transferuri din sezonul viitor.

Avem un buget de 30.000 de euro. Noi niciodată nu am plătit un jucător pentru a-l aduce în Ştefan cel Mare. Mă refer la transfer. Am plătit doar grilele oficiale impuse de forurile internaţionale şi de Federaţia Română de Handbal. Dar vă pot spune că pentru noul sezon competiţional vom aduce handbalişti foarte puternici. Unul dintre numele pe care vi-l pot dezvălui acum este Vujic”, a precizat Ovidiu Semen

La capitolul buget total, Semen a dezvăluit deosebirea faţă de sezonul precedent, când Dinamo a avut la dispoziţie un milion de euro: ”O parte dintre sponsorii pe care-i avem la echipă sunt dispuşi să suplimenteze bugetul secţiei ceea ce nu poate decât să ne bucure”, a adăugat managerul general al câinilor roşii.

RĂMÂNE ACELAŞI ANTRENOR

Chiar dacă antrenorului Constantin Ştefan nu i s-a făcut încă o ofertă concretă din partea conducerii clubului de a continua ca tehnician al echipei de handbal, Ovidiu Semen a ţinut să facă următoarea precizarea: ”El a câştigat campionatul este antrenorul nostru. Acum, nu ştim exact dacă el vrea să rămână la noi sau nu. În tot înainte de a face transferurile la echipă vă pot spune că ne vom consulta cu el, aşa cum am făcut-o de fiecare dată”, a mai precizat Semen .

Întrebat care consideră că este cea mai mare pierdere în privinţa jucătorilor care se vor despărţi de echipă în aceste zile, Ovidiu Semen a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Pentru mine, cea mai mare durere sufletească o reprezintă plecarea lui Szas. Este un copil extrem de talentat care dacă ar fi rămas la noi putea urca foarte mult”. 

Afla mai multe despre: dinamohandbal,  

viewscnt
Articole similare