Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Bun prieten cu Gigi Becali, Ioan Andone a comentat o eventuală revenire a lui Dică la FCSB: ”Nu cred că ar face o prostie”

EXCLUSIV | Bun prieten cu Gigi Becali, Ioan Andone a comentat o eventuală revenire a lui Dică la FCSB: ”Nu cred că ar face o prostie”

Superliga

Comentarii

Ioan Andone este de părere că n-ar fi o decizie rea dacă Nicolae Dică ar reveni la FCSB. Gigi Becali a declarat că ia în calcul şi această variantă pentru banca tehnică.

Gigi Becali n-a reuşit încă să-i găsească un înlocuitor lui Mihai Teja. Patronul FCSB a negociat cu Edi Iordănescu şi Marius Şumudică, dar până acum n-a avut prea mult succes. În acest context, Becali a declarat că şi Nicolae Dică ar fi o variantă. Bun prieten cu Gigi Becali, Ioan Andone este de părere că ar putea fi o decizie inspirată.

”Nu ar face o greşeală. Steaua rămâne Steaua, indiferent de condiţii, cu cel mai bun lot din ţară. Dar probabil Gigi vrea altceva. Dică a stat aproape doi ani acolo, a avut echipă, s-a calificat în primăvara europeană. E adevărat că nu a câştigat niciun trofeu, dar poate... cu pauza asta de şase luni, poate Nicolae... (a mai învăţat?) Înveţi din greşeli. Oamenii cu care ai lucrat... vezi altfel lucrurile din exterior, decât cât eşti implicat. Eşti mult mai obiectiv când eşti în afară, pentru că când eşti antrenor, atunci eşti subiectiv. Nu îţi vezi toate greşelile, pentru că ai tăi îs copii cei mai frumoşi, jucătorii cei mai buni şi nu mai ştiu ce. Probabil a văzut ce a greşit şi, dacă s-ar întoarce, nu cred că ar face o prostie”, a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonenicolae dica 

viewscnt
Articole similare